Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz ShERiFF91 #527 üzenetére
Szia.
Próbáld meg a Plex kezelőfelületén : Beállítások - Web - Lejátszó - A közvetítés minősége - Helyi minőség:Eredeti ,(Haladó beállítások mutatása) Közvetlen adatfolyam :pipa ,Közvetlen adatfolyam :pipa
Ha előbb hozzáadtad a mappákat és utólag állítottad be a feliratot, akkor a mappába belépve : jobb oldalt - fogaskerék - Összes frissítése ,ha végzett és talált felíratott akkor meg fog jelenni.
Mivel játszod le a tartalmat?
CPU Requirements
Single 720p transcode: Core 2 Duo 2.0 GHz
720p/4Mbps: 1500 PassMark érték kellDe van SuperSubtitles (feliratok.info) bundle is.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
-
justice84
aktív tag
válasz ShERiFF91 #533 üzenetére
Nincs Zyxel nasom ez a Plex oldalán van fent ez a minimum elvárás cpu ügyben azt kellene megtudni mekkora a passmark értéke. Plex Nas Compatibility List listában nincs benne , mert ott felsorolják melyik nas mit támogat 720, 1080p Transcoding Support.
A Dell 7559-n milyen programmal nézed a filmeket? Plex Home Theater, Kodi ...Én most kapcsoltam be a OpenSubtitles.org -ot beállítottam a 3 nyelvet , majd ráfrissítettem a filmre és behozta az mkv-ba lévő feliratot + a 3 nyelvét is.
-
interstate76
addikt
válasz ShERiFF91 #533 üzenetére
Azért nem játssza le, mert kevés a CPU a transzkódoláshoz. Nekem is NAS520-asom van, de én csak adatfolyam-továbbításra használom, transzkódoltatást nem bíznék rá akkor sem, ha nagy nehezen menne neki - minek gyilkolni vele?
Az, hogy tud 4K-t streamelni, az ettől függetlenül igaz, akár 2 végpontra egyidejűleg is megy neki, de a plexes transzkódolás az egy másik kávéház.
2 opció van:
- a szerver ne égesse rá a feliratot a filmre, csak tegye mellé
- a kliens kezelje a feliratot, ne a szerver (nálam így működik, S905-ös CPU-val szerelt mini pécékkel)téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
ShERiFF91
tag
válasz ShERiFF91 #542 üzenetére
sikerült, a SubZero-ra rákeresve le kell tölteni egy .zip állományt, aminek a tartalmát a Plex.../Plug-ins mappába kell bemásolni és az egyből meg is jelenik az Ügynököknél, egyből használható.
Ezzel működik is a feliratletöltés egyébként. Köszi mindenkinek a segítséget! -
interstate76
addikt
-
justice84
aktív tag
válasz ShERiFF91 #611 üzenetére
Szia.
1.Melyik kliens?és milyen rendszer?
2.Ilyen esettel akkor találkoztam ha a két sorozat azonos néven fut és a fájl neve nem tartalmazott évszámot (pl: The Flash 1990 vs 2014) Próbáld meg ahogy a mappa nevébe évszámot teszel akkor mit csinál.
3.OpenPHT-be nekem a bal-jobb nyilall 30mp ugrik, Kodi +Plex for Kodi addonal tekernek a nyilak és ha az entert megnyomod akkor oda ugrik.
4. ezt passzolom windows-os részét nem ismerem
Amit (#612) interstate76 kolléga mond az se elhanyagolható dolog
5. Próbáld ki a Kodit mindenképp és tedd fel a Plex for Kodi addont ha kell a Plex Media Player kinézet
ha nem akkor a PlexKodiConnect addontMiért nem csinálod azt amit én, Plex szerver tárolja a médiatárat, a klienseken amin elérhető a Kodi (HTPC-PC) azokon azt használom a PlexKodiConnect addonnal. Egy-az egybe áthozza a médiatárat a főmenübe megjeleníti a filmek,sorozatok menüt (én ketté bontottam a plexen a feliratos/szinkronos sorozatokat de a kodiban ez egyként látszik) Plusz ezzel a megoldással az extra addonokról se kell lemondani amin a Kodi fut.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Eladó Sirui Traveller T-1004X 4 szekciós alumínium fotós állvány.
- ASUS ROG STRIX 3080 10GB WHITE (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2)
- Iceriver KS0 Ultra 400GH/sec, 100W kaspa bányászgép eladó
- g236gf376gfd276to3874tx1op7ny47z32m984z3c85tvzl789478xn325ytr564r23bi742365gftnc346ctg8347tc9347x592
- Meta Quest 3 128GB (Fehér)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs