Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Az előttem szólók által javasolt programok pl. Ha ragaszkodsz a Windows gyárihoz, akkor itt egy leírás erről.
Nálam a szívás az volt, hogy nem akart csatlakozni mindenféle hibára hivatkozva. A megoldás az, hogy a felhasználó neve egy tagú és kisbetűvel kezdődő legyen az Ubuntun, amivel csatlakozni akarsz. Például Kiss Tamás nem OK, helyette kisstamas. Lehet az elmúlt 2 évben változtattak ezen, de nem próbáltam.
Én Nvidia VGA kártyával kerültem ki a linux telepítést: ezzel Windows alatt is megy a tone mapping. A felhasználásunkhoz elég a T400-as is (max. 2-3 stream átkódolás párhuzamosan), amit használtan 25eFt-ért szereztem meg. Hátránya, hogy AV1-et nem tud, de ha elérhető lesz a Plex kiegészítés, akkor átállítom automatikus kártyakiválasztásra a Plex-et. Remélem ő is tudja majd, hogy AV1 esetén az Intel iGPU-t válassza... (vagy befürdök).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest