- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nem tudom, én lusta vagyok, évente cserélem, de fél évente lehet jobb lenne. De ez sok mindentől függ, mekkorák a szűrők, mekkora a légcsere, stb.. Mondjuk én házi szűrőkerettel oldottam meg, olcsó bele a paplan, mivel nem gyári megoldás, meg kicsit túl is méreteztem emiatt. Kihúzom, régi paplan kidob, új belefűz, kb. negyed óra az egész. Viszont amit írsz, hogy retkes lesz.. Gondolj bele, az alapból a levegőben száll.
Szerk: takarítani a rendszert nem nagyon kell mert a bejövő szűrő megszűri a bejövőt, így azok a csövek tiszták, az elszívott csöveknek meg mindegy, mert kifele megy, de ott is inkább csak a beszívási pontok porosak. Az meg kihúz, vízzel lemos, visszatesz.
De ez tényleg off már így, keress nyugodtan privát, ha netán érdekes lehet még valami..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest