Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nem tudom, én lusta vagyok, évente cserélem, de fél évente lehet jobb lenne. De ez sok mindentől függ, mekkorák a szűrők, mekkora a légcsere, stb.. Mondjuk én házi szűrőkerettel oldottam meg, olcsó bele a paplan, mivel nem gyári megoldás, meg kicsit túl is méreteztem emiatt. Kihúzom, régi paplan kidob, új belefűz, kb. negyed óra az egész. Viszont amit írsz, hogy retkes lesz.. Gondolj bele, az alapból a levegőben száll.

Szerk: takarítani a rendszert nem nagyon kell mert a bejövő szűrő megszűri a bejövőt, így azok a csövek tiszták, az elszívott csöveknek meg mindegy, mert kifele megy, de ott is inkább csak a beszívási pontok porosak. Az meg kihúz, vízzel lemos, visszatesz.
De ez tényleg off már így, keress nyugodtan privát, ha netán érdekes lehet még valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi