- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagy itt van ez a weboldal:
http://www.unit-conversion.info/texttools/remove-letter-accents/ -
válasz
Polarstar #12 üzenetére
Emlékszem, hogy a Nokia symbian mekkora szívás volt kezelésben!
Ha magyarul éltél és az volt beállítva, még csak ki sem lehetett választani a svédet, mert össze 3 ország nyelvét lehetett beállítani, és csak egymás melletti ország lehetett csomagban.
Csak pislogtam...
És mentem Blackberryre. -
Nekem a következő kérdésem lenne...
Magyarul írkálok, de kellene svéd és norvég is.
Mobilon még megy - de windows nem a legkomfortosabb erre... Hogy tudnék ezen használható módban túllendülni?
-
-
Gargouille
őstag
Ha konkréten csak erre az egy feladatra kell, akkor kézzel már rég kész lennél. Ha viszont általánosságban érdekel, akkor én például tuti kirakám egy txt fájlba és írnék rá egy script-et. De például a Sublime Text editorban is lehet reguláris kifejezésekkel csereberélni, lehet megoldható azzal is ez a feladat.
-
-
toeki
senior tag
A ctrl-h kombó pont ezt tudja
[összes csere] -
Domonkos
addikt
sed-nek a Transform (y) parancsa pontosan ezt tudja.
tr is mukodhet, de abbol keves implementacio tamogat multibyte karaktereket. Ezzel egyszerubb lehet. -
válasz
Gargouille #1 üzenetére
vágom, de én egyszerre szeretném az összeset kicserélni, nem egyesével beirkálva, időt szeretnék spórolni.
-
Gargouille
őstag
Libreoffice-t nem használok, de ezt gyakorlatilag minden szövegszerkesztő tudja. Univerzálisan a CTRL+H billentyűkombinációra van rakva ez a funkció. Próbáld ki, jelöld ki valamelyik cserélni kívánt karaktert a szövegben és utána nyomd meg. Ha nem megy, akkor pár program amiben így van: Microsoft Word, WordPad, Notepad++, Sublime Text...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest