- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
vagy itt van ez a weboldal:
http://www.unit-conversion.info/texttools/remove-letter-accents/ -
válasz
Polarstar #12 üzenetére
Emlékszem, hogy a Nokia symbian mekkora szívás volt kezelésben!
Ha magyarul éltél és az volt beállítva, még csak ki sem lehetett választani a svédet, mert össze 3 ország nyelvét lehetett beállítani, és csak egymás melletti ország lehetett csomagban.
Csak pislogtam...
És mentem Blackberryre. -
Nekem a következő kérdésem lenne...
Magyarul írkálok, de kellene svéd és norvég is.
Mobilon még megy - de windows nem a legkomfortosabb erre... Hogy tudnék ezen használható módban túllendülni?
-
Gargouille
őstag
Ha konkréten csak erre az egy feladatra kell, akkor kézzel már rég kész lennél. Ha viszont általánosságban érdekel, akkor én például tuti kirakám egy txt fájlba és írnék rá egy script-et. De például a Sublime Text editorban is lehet reguláris kifejezésekkel csereberélni, lehet megoldható azzal is ez a feladat.
-
toeki
senior tag
A ctrl-h kombó pont ezt tudja
[összes csere] -
Domonkos
addikt
sed-nek a Transform (y) parancsa pontosan ezt tudja.
tr is mukodhet, de abbol keves implementacio tamogat multibyte karaktereket. Ezzel egyszerubb lehet. -
plevips
tag
válasz
Gargouille #1 üzenetére
vágom, de én egyszerre szeretném az összeset kicserélni, nem egyesével beirkálva, időt szeretnék spórolni.
-
Gargouille
őstag
Libreoffice-t nem használok, de ezt gyakorlatilag minden szövegszerkesztő tudja. Univerzálisan a CTRL+H billentyűkombinációra van rakva ez a funkció. Próbáld ki, jelöld ki valamelyik cserélni kívánt karaktert a szövegben és utána nyomd meg. Ha nem megy, akkor pár program amiben így van: Microsoft Word, WordPad, Notepad++, Sublime Text...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged