Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagy itt van ez a weboldal:
http://www.unit-conversion.info/texttools/remove-letter-accents/ -
válasz
Polarstar #12 üzenetére
Emlékszem, hogy a Nokia symbian mekkora szívás volt kezelésben!
Ha magyarul éltél és az volt beállítva, még csak ki sem lehetett választani a svédet, mert össze 3 ország nyelvét lehetett beállítani, és csak egymás melletti ország lehetett csomagban.
Csak pislogtam...
És mentem Blackberryre. -
Nekem a következő kérdésem lenne...
Magyarul írkálok, de kellene svéd és norvég is.
Mobilon még megy - de windows nem a legkomfortosabb erre... Hogy tudnék ezen használható módban túllendülni?
-
-
Gargouille
őstag
Ha konkréten csak erre az egy feladatra kell, akkor kézzel már rég kész lennél. Ha viszont általánosságban érdekel, akkor én például tuti kirakám egy txt fájlba és írnék rá egy script-et. De például a Sublime Text editorban is lehet reguláris kifejezésekkel csereberélni, lehet megoldható azzal is ez a feladat.
-
-
toeki
senior tag
A ctrl-h kombó pont ezt tudja
[összes csere] -
Domonkos
addikt
sed-nek a Transform (y) parancsa pontosan ezt tudja.
tr is mukodhet, de abbol keves implementacio tamogat multibyte karaktereket. Ezzel egyszerubb lehet. -
válasz
Gargouille #1 üzenetére
vágom, de én egyszerre szeretném az összeset kicserélni, nem egyesével beirkálva, időt szeretnék spórolni.
-
Gargouille
őstag
Libreoffice-t nem használok, de ezt gyakorlatilag minden szövegszerkesztő tudja. Univerzálisan a CTRL+H billentyűkombinációra van rakva ez a funkció. Próbáld ki, jelöld ki valamelyik cserélni kívánt karaktert a szövegben és utána nyomd meg. Ha nem megy, akkor pár program amiben így van: Microsoft Word, WordPad, Notepad++, Sublime Text...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- További aktív témák...
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest