- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Keeperv85 #255 üzenetére
Biztos kurva sok ember játszik PC -n FPS játékot gamepaddal, főként multiban.
Második bekezdés meg egyértelműen csak szőrszál hasogatás.
Miért zavar téged van ha van egy játékban auto aim? Az is azért van, hogy ne idegeskedjen az ember hanem szórakozzon. Én mindent legkönnyebb fokozaton játszok első nekifutásra. Nem vagyok én saját magam ellensége. Hard Resetről meg azt se tudom milyen játék, nem is nagyon hallottam róla még.Had kössek akkor már én is bele valamibe: kontroler az azt jelenti, hogy irányító. Az lehet akkor már egér, billentyűzet, joystick stb.
Itt gamepadról beszélünk. Nem tudom miért terjedt el ez a kontroleres hülyeség a neten. -
feelurself
aktív tag
válasz
Keeperv85 #248 üzenetére
Azert ebben van jopar ellentmondas. Ha 20 eve jatszol fps-el, nem ver meg egy jobb jatekos tescos egerrel, plane nem inverten(az mas kerdes, ha ahhoz van szokva,de akkor se. en konzolon pl inverten jatszok..megszokas kerdese, semmi extra).
A masik, hogy 20 ev fps utan azert ki kene hogy alakuljon egyfajta egyeni beallitas-> jatek es periferiakonfigok, mit hogy hasznalsz..
Mindegy, erdekes 20 ev fps lehetett.A masik orbitalis butasag: egy mezei jatekos nem feltetlen erzi a gamer es a tescos eger kozti kulonbseget? Fogtal te mar tescos eger utan akar csak egy mx518at ? Ha nem erzed a kulonbseget, ott bizony komoly bajok vannak, ez kb olyan mintha egy 15eves mondeobol atulnel egy 4-5 eves passatba es nem erezned a.. Azert mondtam ezt a 2 autotipust, mert csaladon belul ezek vannak es biza a 70 eves nagyanyam is tudja mikor melyikben ul
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #235 üzenetére
Mondok egy klasszikust direkt: Quake 3 Arena: gyere kontrolerrel 1:1 ellen lan-ban! Mire megmozdulnál már halott vagy!
J
átszottam vele pc-n így van ahogy írtad.De mit akarsz bizonygatni konzolosok konzolosok ellen játszanak nem pc-sek ellen.
Hitman,Metro,Tomb Raider,Assassin's Creed stb ezeknél hová kell az a nagy egér pontosság?
Kiragadod a szélsőségeket és azon lovagolsz.A profit miatt mai játékok többsége konzol átírat ennyit a pc-ről lehet várni,hogy ne csapják össze és jól fusson a 200e gépen.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Keeperv85 #225 üzenetére
Nem akarlak kioktatni, de mindketton meg lehet tanulni profi szinten loni, de azt azert hozza kell tenni, hogy tescos egerrel nem fogsz pontosan, de meg talan fraget se loni egy-egy komolyabb szerveren.
Borix ezen allitasa(is) igaz, igenis jol lehet kontrollerrel fps-t jatszani kb zero hatrannyal a pc-s iranyitashoz kepest. Sok-sok ev fps utan mondom ezt.
Ja, hogy valaki f@szlama fakezu hozza? Arrol nem en tehetek. -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Keeperv85 #220 üzenetére
Nagyon elbeszélünk egymás mellett.
Az alaptétel az volt, hogy nincs kormány meg joystick konzolra. A helyzet az, hogy van, a konzol támogatja, a játékok meg igen vagy nem.Amiről te beszélsz az meg már a fent említett beviteli eszközök, meg a játékok minősége. Nem volt kérdés.
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
Keeperv85 #218 üzenetére
Mi köze a bevitelnek a szimulációhoz?
Ha X játékban lehet kormánnyal játszani, Y-ban meg nem, akkor ez nem a Sony döntése, hanem a fejelszető cégé.Az teljesen más kérdés, hogy mikor mennyire sikerül megoldani a szimulációs problémákat. A hsz azon része konkrétan csak a bevitelről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest