Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
A 0 kötelező minimumot sem ők találták ki
Egyébként sajnos igazad van, annyival kiegészíteném, hogy itt is uram-bátyám viszony van. Akinek az megvan annak nincs gondja, a hétköznapi ember meg vagy szerencsés vagy nemMondjuk itthon a szolgáltatóktól független márkaszervízeket se kell félteni (tisztelet a kivételnek)
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Mindkét dologban igazad van.
Nekem csak szúrja a szemem, amikor másik topikban xy cég fel/lemenői vannak emlegetve bő nyállal - mert lehet emlegetni rokonságot, csak akkor megfelelőt. De ez biztos egyéni tanulmányaimból is fakad.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz kecskebégető #17 üzenetére
Igen, itt élek Pesten és külföldön is jártam már néhányszor.
Én az árakban nem a cégek kapzsiságát látom hanem más felhajtó tényezőket, amit végül persze mi fizetünk meg. Én is érzékelem ezeket, van amiben igazad van de néhány példádban okok máshol vannak.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz kecskebégető #15 üzenetére
Én még nem hallottam olyat, hogy valakinek Magyarország lett volna aranytojást tojó tyúk
De számokban se láttam - azok pedig állítólag nem hazudnak. De hogy kinek mi a nagy meg kicsi a nők jobban tudnának véleményt formálniOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz kecskebégető #12 üzenetére
Én sem légből kaptam az írást, dolgoztam szolgáltatást nyújtó cégnél.
Pont azért írtam amit te is írsz, hogy egyre kevesebb a kedvezmény, és erre sokan érzékenyen reagálnak (nyilván, mert többe kerül nekünk). De azzal a csomagokkal, amikkel előre közlik, hogy olcsóbban odaadjuk, csak ne vegyél készüléket, szerintem egyértelmű, hogy arra akarnak ösztönözni, hogy készüléket vegyél máshol. Vagy ha mégis ott akarsz, akkor fizesd meg.
Én nem sajnálom őket. Mindenki profitra törekszik - te magánemberként hogy minél kevesebbet fizess, ő pedig hogy minél többet kapjon. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem ész nélkül csinálják a dolgokat, hanem meghatározott utasítás alapján, amibe lehet hogy nehezebben érthetően de van logika (saját részükről), és háttérszámítás is. Nagyon nagy bevételeik vannak, de ugyanakkor nagyon nagy kiadások is állam felé. A bevételbe meg sajnos bele kell tervezni rendkívüli dolgokat, mint pl. jövőbeni frekvenciadíj, amire elég elszállt összegeket vár állam már előre jelzésértékként.
Sok szereplőn keresztül megy ez a lehúzás, és a legvégén álló fogyasztó (mi) fogjuk megérezni sajnos legjobban mekkora is az.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz Blackmirror #9 üzenetére
Második felére: kártyás ügyféllel talán kevesebb a potenciális "probléma". Ha pedig előfizetést szeretnél akkor ezzel is (láthatatlan kézként) próbálnak nagyobb csomagok felé terelni, mert nekik az éri meg. Kicsi csomagokat fenntartják, mert muszáj a piacon, de nem ösztönöznek rá hogy megvedd - vagy akkor már keresnek is rajta(d).
-
pit stop
addikt
válasz kecskebégető #7 üzenetére
Van aki így is megveszi - azon lehet keresni.
Aki meg nem csuklóból szolgáltatónál vesz talál jobbat is. Az ő szolgáltatásuk a vonal meg net, ez meg ráragadt.(#5) Samus : Adók, visszaélések, mindehhez egy kis piac
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Ezt azért írtam, mert egyre több volt a felháborodás, ha csak magában veszi valaki telefont egyre kevesebb a kedvezmény, ahogy írtad is. De a szolgáltatók nem feltétlen őrültek meg, és lehet pont az a cél, hogy minél kevesebben vegyenek ott telefont járulékos okok miatt.
0 % THM pedig már elérhető Edigitalnál meg talán Media-ban is, így az akár nem is kell hogy odakössön. Persze ha már hosszabbítod hűséget egyszerű ott intézni ahol vagy.
Háromból egyik szolgáltató volt, aki nem fürdött be nagyobb összeggel 0 forintos csúcskészülékes hirdetésekbe, mert nem adta annyiért, de ez most már legtöbbnél nem jellemző annyira mint régebben.Bocsánat ha valami nem érthető, megígértem meg meg is akartam írni már ezt, és most volt indíttatás meg kis idő hozzá - viszont fáradtság is mellette
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla