Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Ezt azért írtam, mert egyre több volt a felháborodás, ha csak magában veszi valaki telefont egyre kevesebb a kedvezmény, ahogy írtad is. De a szolgáltatók nem feltétlen őrültek meg, és lehet pont az a cél, hogy minél kevesebben vegyenek ott telefont járulékos okok miatt.
0 % THM pedig már elérhető Edigitalnál meg talán Media-ban is, így az akár nem is kell hogy odakössön. Persze ha már hosszabbítod hűséget egyszerű ott intézni ahol vagy.
Háromból egyik szolgáltató volt, aki nem fürdött be nagyobb összeggel 0 forintos csúcskészülékes hirdetésekbe, mert nem adta annyiért, de ez most már legtöbbnél nem jellemző annyira mint régebben.Bocsánat ha valami nem érthető, megígértem meg meg is akartam írni már ezt, és most volt indíttatás meg kis idő hozzá - viszont fáradtság is mellette

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest