- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Én vidéki vagyok és ott is tanultam meg vezetni. Volt városi rutin (Cegléd). Tény, hogy nem pest, de szombaton, mikor piac van, meg mindenki úton van lehet(ett) ott is tanulni vezetni. Mikor meglett a jogsim, akkor kb. 4. alkalommal bátyámmal jöttem fel pestre, mert a digitális sofőr kártyát csináltatta meg, majd mikor végzett mondtam neki, hogy vezetnék itt is egy picit. Arréb mentünk egy nem messzi mekibe, megkajáltunk és onnantól én vezettem a városból kifelé. Tény, hogy másabb pest, de annyira nem vészes. Egyedül a sávokkal van gond, ha nem ismeri az ember, akkor kell egy gps, hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest