Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ja persze troll! A trollhoz kel a provokatív stílus, ez megvan! De kellene az is, hogy nem a témához szólok hozzá! Na most ez utóbbi feltételt nem teljesítettem, így nem értem mire fel trolloztok?

"2) Teljesen csuklóból játszom, és ujjbegyekkel végzem a finomkorrekciót. Megint nem igazán releváns a témát illetően, csak mondom, mert annyira szereted a vállból hadonászást szajkózni."
- Akkor gratulálok neked, hogy ujjbeggyel nem tolod túl a pihekönnyű egeret, mert én akárhány embert kérdezek, köztük magamat is, pont hogy a "nehezebb" egérnél biztosítottabb a túlcsúszás veszélye!

Láttam elég Quake, COD, CS meccset és játszottam is, és még mindig állítom hogy sok szürkeállomány nem kell a fent említett játékokban, ahol lényegében max. egy tucat játékos ugra-bugrál és lövöldözik 30 négyzetméteren, 3 hordó és 2 láda körül! Akármennyit játszottam ezekkel, dögunalom! Mivel a szűk játéktér, ami nem is rombolható + a kevés játékos, igen csak beszűkíti a taktikázni kívánó játékosok lehetőségét (pl. a sniper ezekben a játékokban egy vicc, 10-30 méteres távolságokhoz sniper?
) ellentétben pl. egy. BF4 ahol a reflex mellé, még stratégia is kell, a hatalmas játéktér, kismillió rombolható tereptárgy, tucat épület, 64 játékos, 150 féle fegyver, tucat jármű, összehangolni az egyéneket a squadokban, a squadokat a teamben stb.-hez... ugye kismillió helyzetet tudunk itt teremteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ellentétben pl. egy. BF4 ahol a reflex mellé, még stratégia is kell, a hatalmas játéktér, kismillió rombolható tereptárgy, tucat épület, 64 játékos, 150 féle fegyver, tucat jármű, összehangolni az egyéneket a squadokban, a squadokat a teamben stb.-hez... ugye kismillió helyzetet tudunk itt teremteni.