Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
galaktikus
üzenetére
anno sokat kuzdottem az MSI lapomon hasonloval, de a vegen ( khm. corsair 3000 V 5.20 ) mindig az jott ki, hogy a memoriaval van a problema, ASROCK lapon megoldotta a dram training kikapcsoasa ; apro elteres, hogy az MSI -n ez az opcio nem elerheto.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
galaktikus
üzenetére
Ez legyen a legkevesebb. Utána már akárhányszor reboot-olunk, Linuxról Windows-ra vagy onnan vissza, tökjó. Csak a legeslegelső "hidegstart" dupla. Ennyi sztem tök belefér, egy régebbi lapom még a hőskorban
anno ugyanezt produkálta Opteronnal (DFI lap).Mondjuk picit ha zavar valakit, megértem.
Ha nagyon, azt is
-
válasz
galaktikus
üzenetére
RAM beállításhoz nyúltál?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
galaktikus
üzenetére
Te is úgy boot-olsz, hogy bekapcsolod, nem történik semmi, fekete kijelző, majd reset gomb-ra éled be a rendszer úgy, mintha akkor kapcsolnád be ? (BIOS státusz oldal vagy logo, és utána a töltés).
Szóval "duplán" kell indítani mindig
2 gombnyomás, nem 1..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
anno ugyanezt produkálta Opteronnal (DFI lap).