Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
A fake-t legjobban a specifikációból lehet észrevenni.
Német nyelven van a egész, mikor fent ki van írva angolul a Store, Support, Desing, Features stb.
De még a Galleries is árulkodó, mert a Macnek egyáltalán nem ilyen, és az alsó Gallery opció mellett ott egy TV-Spot is, ami végképp baromság.
-
CoDWaW07
őstag
LOL

EPIC FAIL!!!
-
huntermati
aktív tag
Az első másodpercben: "file:///Users/peter/Desktop/iPhone%205/Website%20Pictures/home.html"
Tuti nem féjk

-
máyköl
veterán
Tuti fake.
-
albert8
veterán
Azta milyen vékony már

FAke
-
sp@rtan
senior tag
Tényleg, ezt nem vettem észre a szifonon. Úgy meg mégnagyobb fail.
szifon.com -on komment:
"Szerintem az az oldal fake. Három okból is: A telefon képernyőjén a szolgáltatő helyén azt írja hogy No Service, pedig az Apple nem írja oda a szolgáltatót de ott van, hogy 3G és a térerő jelzők is rajta szoktak lenni.
A telefon hátán biztos, hogy nem a megszokott font-al van írva, hogy “iPhone”, de ha meg is változtatják, akkor több mint valószínü, hogy nem ilyenre.
Az utolsó ok pedig megint a képernyőképekhez kapcsolódik. Az órát kell nézni, az ilyen promo oldalakon (ld. iPhone 4) a screenshotokon mindig 9:41 van, és ezen a, minden bizonnyal fake, oldalon pedig a telefon 8:07-et mutat."

-
Mr.Csizmás
titán
németben is van helyesírási hiba, sztem

-
sp@rtan
senior tag
Az URL "csíkban" nincs semmi különös. Az Apple svájci oldala jön be rá.
Btw, szerintem fake.Mod #1: 4" meg tudtammal amúgy se lehetne, mert akkor már nem lenne retina display. Talán 3,7" körülig retina.
Mod #2 Először 4"-t írnak, a specifikációs oldalon már 4,2"-t, retina displayként, és még a 275 ppi is fel van tüntetve, ami nem lehet, mert a retina display 300+ ppi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest