Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
janpotocki
üzenetére
Ha csak én érezném így még el gondolkodnék rajta, hogy bebeszélem magamnak, de jónéhányan érzik még így.
(AMD fanokon kívül természetesen, tudom hogy ők akkor sem számítanak ha igazuk van
)
Egyébként nem AMD fan vagyok, akkor is beszólnék ha a VIA vagy a SiS (stb.) termékeiről készítenétek olyan "teszteket" amilyeneket főleg az utóbbi fél egy évben szültetek, az zavar mocskosul ha valaki egy monopóliumot erősít önérdekből vagy pont amiatt amivel engem vádolsz.
Az olyan hsz-ek nem zavarnak, hogy: "Nagyszerű teszt volt, ilyet még!"? Az ilyen fórumozók ám a műértő közönség.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(AMD fanokon kívül természetesen, tudom hogy ők akkor sem számítanak ha igazuk van
)