Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
A gondolatmeneted ott hibádzik, hogy mindennek ellenére én nem érzem azt, hogy NV kártyát kellene tennem a gépembe! Egyszer vettem egy 8800GTS karit tőlük aranyáron, a kártya 3 hónapig bírta a gépemben!!!! Azóta csak és kizárólag ATI kártyát veszek, és nem véletlenül!!! Nincs PhysX????!!!
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
Ha valamiért, akkor az NV pont emiatt fog elbukni egyszer....undorító piacpolitika! Ugyanezt csinálja az EA is szoftverországban, és tessék: rosszabbnál rosszabb dolgok jönnek elő, a játékosok értékelése pedig egyértelmű... -
Johnny Cage
addikt
"Fejlesztők szemszögéből pedig nyilván előnyt élez bármely más megoldással szemben, ha könnyű implementálni és erős támogatást kapnak hozzá a gyártótól."
erős támogatás alatt nyilván a hathatós szponzorpénzekre gondoltál..
egy felől erős a PhysX, szép kis summát kifizetnek azért a néhány eyecandy-funkciót betöltő, a gyárinál picivel szebb particle effektért. itt kb. kifújt az az erős gyártói támogatás.. és nem tudom észrevetted e, de a világ nem a zárt rendszerek felé halad."Ne haragudj, de mit érdekli szerinted a végfelhasználót, hogy zárt-e vagy sem?"
Radeon tulajként igenis izgat, hogy a TELJES ÁRON megvett játékomban különböző szponzori befolyások miatt ne kurtítsák már meg a grafikai képességeket, ami egyébként simán kivitelezhető lenne más úton is..
"Amíg ez működik, addig a piacon marad."
értsd: amíg az Nvidia hajlandó komoly szponzori pénzeket kifizetni azért, hogy az amúgy is döglődő PC-s játékpiacon néhány (egy kezemen megszámolható) játékban egy picivel szebb particle effekteket lássanak a Geforce tulajok, addig ez a dolog a piacon marad. értjük mi, szerintem te vagy az, aki nem érti.
az nVidia nem véletlenül vásárolta fel az Ageia-t, amit jó marketinggel (ezek a techdemók sem másért készülnek, játékban így, ebben a formában soha nem látod őket viszont), minimális fejlesztéssel életben tart. ennyi. a PhysX meg semmi olyat nem tud, amit más fizikai engine-ek ne tudnának, csak jobban és szebben.
ps.: amúgy meg, ha már látványos fizikát akarsz látni: [link] (EZ NEM PHYSX)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
egy felől erős a PhysX, szép kis summát kifizetnek azért a néhány eyecandy-funkciót betöltő, a gyárinál picivel szebb particle effektért. itt kb. kifújt az az erős gyártói támogatás.. és nem tudom észrevetted e, de a világ nem a zárt rendszerek felé halad.