Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
A gondolatmeneted ott hibádzik, hogy mindennek ellenére én nem érzem azt, hogy NV kártyát kellene tennem a gépembe! Egyszer vettem egy 8800GTS karit tőlük aranyáron, a kártya 3 hónapig bírta a gépemben!!!! Azóta csak és kizárólag ATI kártyát veszek, és nem véletlenül!!! Nincs PhysX????!!!
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
Ha valamiért, akkor az NV pont emiatt fog elbukni egyszer....undorító piacpolitika! Ugyanezt csinálja az EA is szoftverországban, és tessék: rosszabbnál rosszabb dolgok jönnek elő, a játékosok értékelése pedig egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...