Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Szivembol szoltal Parci.
Mondjuk bizonyos helyzetekben lehet elonye pl a Twitternek. Hallottam tobb sztorit elso kezbol (tehat azzal tortent, aki meselte nekem), hogy ISP szivatta ot, mert lemondta a szerzodest, noha mar tul volt a huseg idoszakon, de megis kellett volna fietnie $200-t. Erre elkezdett kiabalni a Twitteren. Ezeknek a nagyobb cegeknek (AT&T pl.) vannak alkalmazottjaik/botjaik, akik keresnek a ceg nevere Twitteren. Kiszurtak a kiabalast, es supportosok elsimitotak az ugyet. Ilyenbol tobbet is meseltek.
(Persze jo kerdes, hogy mi van ha nem kiabal Twitteren a user, akkor megszivatjak? Etikus ez?)
Mindenesetre latszik, hogy lehet elonye.De abba nem tudok belegondolni, hogy mennyi idomet vinne el, hogyha a Facebook-on vagy a Twitteren lognek. Van accountom mindketton, de nagyon ritkan lepek be, mert _nincs_idom_ ra. Ehhez kepest latom, hogy egyesek a Maffia Wars-al (vagy mittomen mi) meg a Farmville-el jatszanak, es ilyen ajandekokat kernek tolem, meg segitsek tragyazasban... Mi vaaan?
Nem azert de leri, hogy folyamatosan ott lognak...
Szerintem engem ugy ki*asznanak mint macskat szarni, ha lognek. Azert mert nem haladnek a munkammal.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Garmin fenix 2
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest