Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
Jim Tonic #254 üzenetére
Én semmiféle utalást nem láttam blindness hozzászólásaiban az antiszemitizmusra. Őszintén remélem, hogy valaki, akinek 145 az IQ hányadosa (és nem kérkedik vele), szintén képes volt értelmezni fórumtársunk mondanivalóját. A "niggerezés", egy képletes megfogalmazása volt napjaink popkulturális mélységének, melynek domináns szerepét, az előbb említett rassz képviselői vállalják magukra, 's mely nem titkoltan, a statisztikailag kimutathatóan alacsonyabb intelligenciájú embereket célozza meg, lehetőleg olyan szereplőkkel, akikkel könnyen tud azonosulni a célközönség.
Befejeztem. Tudom, hogy olyan kőáradatra számíthatok, amivel szemben nincs esélyem.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest