Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Porcupain
üzenetére
Nincs benne semmi újdonság. Borzasztó egyszerű az egész. A sikere (OFF)(nem túl meglepő módon)(/OFF) a hatalmas népszerűségében rejlik. Aztán hogy pontosan hogyan sikerült ezt elérniük azt nem tudom. Annyira nem követtem a fejlődésüket. Személy szerint én nem is regisztráltam de tudom, hogy mire jó és hogy hogyan működik.
madgie:
Nem döntöttem el hogy mindenkinek tetsszen csak kissé megmosolyogtatott itt pár komment. Lehet hogy én szerencsés vagyok mert a fészbukkon (meg úgy általában is) olyan barátaim és ismerőseim vannak akik nap mint nap mókás és érdekes infókkal töltik meg a news feed-et. Nyilván akinek van 7 antiszociális fapofa ismerőse az nem fogja soha kedvelni az oldalt.
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Kicsi, erős, de nem bors
- Windows Insider Program
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest