- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Porcupain #158 üzenetére
Nincs benne semmi újdonság. Borzasztó egyszerű az egész. A sikere (OFF)(nem túl meglepő módon)(/OFF) a hatalmas népszerűségében rejlik. Aztán hogy pontosan hogyan sikerült ezt elérniük azt nem tudom. Annyira nem követtem a fejlődésüket. Személy szerint én nem is regisztráltam de tudom, hogy mire jó és hogy hogyan működik.
madgie:
Nem döntöttem el hogy mindenkinek tetsszen csak kissé megmosolyogtatott itt pár komment. Lehet hogy én szerencsés vagyok mert a fészbukkon (meg úgy általában is) olyan barátaim és ismerőseim vannak akik nap mint nap mókás és érdekes infókkal töltik meg a news feed-et. Nyilván akinek van 7 antiszociális fapofa ismerőse az nem fogja soha kedvelni az oldalt.
Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest