Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Bár biztos lerágott csont, de nem találtam megoldást.
Van egy p9 lite vns l21, csináltam egy recoveryt de olyan mintha beragadt volna.
Kéri, hogy adjam meg a google email címem, megadom majd kiírja, hogy próbálja 24óra múlva és nem hajlandó tovább menni. Vagyis egyáltalán nem tudom használni a telefont.
Wifi jelszót elfogad de egyszerűen a google nem lép tovább.
Mit tudnék kezdeni vele ?
Hálásan köszönöm a segítséget. -
Gyula_3925
csendes tag
üdv.
Most lett egy ilyen telóm P9Lite2017 PRA-LX1 Android 8.0.0 EMUI 8.0.0
Én csak root jogokat szeretnék két alkalmazás miatt.
Arra rájöttem, hogy a hivatalos kódlekérés nem működik már.
Találtam leírásokat reboot bootloader nél mindíg hibát kapok error: device '(null)' not found
OEM engedélyezve, USB hibakeresés bekapcsolva, ismeretlen források engedélyezve.
Szeritem a driverek jók, mert PS C:\adb> fastboot devices 9DC7N17519000765 / fastboot reboot újra indítja. Van valahol egy jó magyar leírás ehhez a telefonhoz? -
TotO'
aktív tag
Hali!
Adott egy P9 lite, ami már igen használhatatlanul lassú. Erre szeretnék lehetőleg stock Android rendszert teleípteni. Melyik ROM a legstabilabb erre a célra?
Semmilyen szinten nem volt belenyúlva a rendszerbe, van bármi dolog, ami blokkolna engem a telepítésben, ha nekiülnék? pl bootloader nyitásért kódot kérni, vagy ilyesmi
Köszi
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
petya220
senior tag
válasz MatthewJohn9 #326 üzenetére
Szia!
Dc unlocker?
Más nem igen jut eszembe...
Már nincs meg a készülék, régen foglalkoztam vele."Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
MatthewJohn9
csendes tag
üdv van egy p9 lite om valoszinu hogy dualositani szerettek volna de nem jott ossze sajnos hard reset utan billentyű nincs ez még megoldhato de nem működik a bluu ês nfc sincs a telefonnak hogyan tudném teljesen gyarira vissza àllitani a rollback nem megy eddig elég sok mindent probaltam.de nem sikerült és a bulid szàm test key elvileg fastboot ba is a pohen es az frp unlock on van de valami mégsem koser valaki tudna segíteni?
-
petya220
senior tag
válasz Kozmahenrik #323 üzenetére
asjofgnasdjlfsdlfvsdlf
Teljesen elfelejtettelek, ne haragudj!
Itt egy leírás / videó róla!eldvor
Rollback-el vissza kell mennie, azzal próbáld. Bubusnak van szintén leírása erről.
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
eldvor
csendes tag
Sziasztok!
3gombossal nekem nem tölti le a gyári romot, manuálisan felrakok stock romot és utána vissza gyári recovery és utána bubus írása szerint bootloader zárás? Én telót váltottam és félek, hogy tesóm ilyen állapotba hamar lenullázza a telót. Ha jól írom hol találok gyári romot&recovert? KöszönömiT kontár
-
petya220
senior tag
válasz Kozmahenrik #321 üzenetére
Szia!
Bootloader kódot lekérted?"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Kozmahenrik
csendes tag
Sziasztok!
RR-t szeretnék feltenni, de segítséget szeretnék hozzá kérni. Mindent megteszek amit mondotok. (Persze vannak határok )
Android 7.0 van jelenleg EMUI 5.0-val. Erre kellene valami spéci, valami új. Kicsit már unom a régit. A telefon unlockolva van egy ideje már.
Huawei p9 lite
VNS-L21
Illetve root sem ártana. Régebben sinsongra telepítettem főzött romot. most a huawei lett a kedvenc. szerintam marad is immár kb 1 éve
Köszönöm a gyors válaszokat!Tisztelettel Kozma Henrik
-
csacsi67
addikt
Hátha itt elöbb kapok választ köszönöm elöre is [link]
-
eldvor
csendes tag
@Petya220 van valami hír főzött oreo-val kapcsolatban? p10lite-ra is jött már béta, p9 lite 2017-re pedig már stable
iT kontár
-
-
nTopee
csendes tag
válasz petya220 #310 üzenetére
Köszönöm a segítséget, tökéletes, már csak egy romot kell keresnem. Ha végeztem mindennel, van valami egyszerű módja, hogy visszaállítsam a telefont teljesen stockra? A telefon egy mezei felhasználóé, akinek a stabilitás a legfontosabb, nem szívesen adnám vissza flashelt rommal, ha nem muszáj.
-
petya220
senior tag
Szia!
hmm.. Drága Haky barátom megint hülye... Olasz, azt hisztis mint a fene.
Mindjárt megszerzemNa, asszondja, hogy: (p9lite2017 = p8lite2017)
Szóvaaal, ha emui 5-ön vagy akkor ez kell neked.[ Szerkesztve ]
-
nTopee
csendes tag
Hali!
PRA-LX1 2017-es p9 lite-ot próbálok rootolni.(ellopták telefont, majd rendőrség megtalálta, viszont így eltűnt róla rengeteg adat és kép amik nincsenek máshova mentve, viszont a data recovery programoknak root kell)
Találtam vagy 20 tutorialt(nagy része p8 lite 2017 néven de az elvileg ugyanez), viszont TWRP-hez letöltési link konkrétan mindenhol halott. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék olyat beszerezni, ami jó ehhez a telefonhoz? -
petya220
senior tag
válasz gytallian #301 üzenetére
Honnan szedted le azt a recovery-t?
Ezt próbáld
kicsomagolod, és a recovery.img-t flasheled.Szerintem amúgy.. P9-es recoveryt akarsz feltolni p9lite-ra
-
gytallian
tag
válasz petya220 #292 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a foglalkozást, és a linket. Biztos én vagyok az egyik legbénább ember itt, mert sajnos nem jön össze. Nem tudom mit rontok el, de nem megy fel a TWRP, nem tudom superuser módba rakni.
Most már ott tartok, hogy fizetek valakinek, csak csinálja meg...Itt úgy tűnik siker, mégis a gyári erecovery jön be a hangerő fel gombra.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Microsoft Excel topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok