- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
/me
csendes tag
válasz
petya220 #256 üzenetére
Hello!
Végre nekem is sikerült működésre birni a sim kártyát a PA7.1.2-vel, de nekem még 2 sort át kellett irni:
Ezek-et
persist.radio.multisim.config=dsds
persist.dsds.enabled=trueerre
persist.radio.multisim.config=none
persist.dsds.enabled=falseigy már felismerte sima sim-et a telefonban és minden tökéletesen müködik
-
/me
csendes tag
Srácok. kéne egy kis segitség.. beszitvam ezt az testkey-es update-t és azóta nem tudok semmilyen official cuccra frissiteni. mindenre valami hibát az. rollback-re, b380ra, bármit próbálok felrakni semmi nem akar felmenni.. és mivel a bluetooth pont nem akar müködni, kezd nagyon tele lenni a tököm.. rollback package-re azt irja, hogy nem támogatott ami épp fent van.. a b380 csak simán hibát dob. próbáltam kb mindent..
a firmware update nem dob fel uj fw-t, se a gyári se a play-es proxy-s megoldás. kb meg vagyok lőve..a bluetooth látszólag meg de hangot nem küld át pl fejhallgatóraedit: mostmár **szik bekapcsolni is a bluetooth...
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #125 üzenetére
nem dual sim-ben használom, de teljesen mindegy is, mert a hálózatot eldobta az első sleep alatt, nem adott hangot ha hivtál valakit, igy meg használhatatlan. Ment vissza a stock, bár megszenvedtem vele. Jó lesz ez igy egyelőre.
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #123 üzenetére
elvileg igen.
elindul a cucc, van network de nem hallom ha felveszik, illetve nem teszi le jelenleg. -
/me
csendes tag
válasz
petya220 #120 üzenetére
Nha saját káromon megtanultam:
tényleg töröld az ujjlenyomat data-t flash elött
twrp 3.0.2.0-v4 meticulos kell
flash rom
flash gappsprofit
ha nem törölted az ujjlenyomtatot akkor van egy format data gomb amit nem látok ugy néz ki. az segit.
flash rom
flash gapps
ha nem látná a sim-et:
twrp-ből super su installprofit
legalábbis nekem ment igy. pa fent, úgy néz ki megy is. tesztelem, mert galaxy 3 i5800 óta használom
-
/me
csendes tag
Hello!
XDA-ról probálom felrakni a PA beta v2-t de abba a hibába futok, hogy
ERROR CODE 7: This firmware is for hi6250 devices, this is a VNS.Ezzel mit lehet kezdeni? senki nem találkozott a problémával még a topicban xda-n, illetve lehet hogy tök egyszerű a megoldás és csak én vagyok noob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest