- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
nelsonmanian #4231 üzenetére
Szia! Csináld meg ezt [link] a receptet, csak Habanero helyett a Reaperrel, meg esetleg dupla-tripla hozzávalókkal, ha nem akarod nagyon csípősre. Egy normál adagból kb. 1 liter lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Irigyellek. Az én skorpióim az elmúlt 2 hétben semmit sem nőttek és nem is pirosodtak. Beállt a status quo.
-
Exian
addikt
válasz
Szósz. Szerintem is. Mivel ölég brutális önmagában, az az 5-6 példány is (ha hozza a papírformát erősségben, ami egyáltalán nem garantált), akkor elég lesz egy jó adag szószhoz, valamilyen kevésbé erős vagy teljesen csípősségmentes (édes) paprikával összedarálva.
VAGY csinálhatod azt, amit én is fogok: a füstölt, tört és őrölt paprikámhoz fogom én adni "doppingszernek"
Igaz nekem reaperem nincs ilyen célból, csak scorpion moruga, de én azt valószínűleg a tört paprikámhoz fogom hozzárakni, mivel a többi paprikáim sajnos kevésbé lettek erősek. Kell egy kis tuning
De csinálhatsz belőle akár chili olajat is.
Alternatív felhasználási javaslat: fogd őket, meg fogj egy kamerát és vedd fel, ahogyan bemajszolod mindet egymás után szépen, aztán töltsd fel a Youtube-ra, valami frappáns címmel, tuti sikert aratnál vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- YouTube
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest