- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Raktam be RSS-t a phról
-
CSorBA
őstag
Hűű, köszönöm szépen a képeket!
Most már tudok miből gazdálkodni, a hétvégére kicsit elutazok a kedvesemmel, így ma délután megírom a posztokat időzítve. Terveim szerint napi 2 poszt megy majd ki.
Ami fontos, jobb felső sarokban van az emailcím, aki mailben szeretné küldeni
A kikerülés beküldési sorrendben történik, de természetesen mindenkit kirakok.
Aki többet képet küld, amik hasonlóak, abból válogatok, és úgy rakok ki.Lehet, ezt posztnak kéne kiírni a blogra
Köszönöm még1szer , és minden jót kívánok mindenkinek a hétvégére.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Köszi, nekem hasznos volt ez a hsz.
Hall az ember sokmindent az ergonómiárol, kb én is ezek szerint épitem fel a "workstation"-t
Pl. ezért nincsen rajta a karfa a székemen, mert ugy nem tudom elég magasra emelni, hogy "lenézzek" a monitorokra. Egyébként tapasztalat is, hogy igy kevésbé fárad el az ember háta, nyaka...Egyébként is én fokozottan próblok ezekre a dolgokra figyelni, mert jórészt nem csak "szóakozás" a gép előtt töltött idő nekem, igy átlag kb. 12órát biztos a gép előtt töltök. Próbltam széket is kissé körültekintően választani....
Ez pár kép, majd a blog gazdája eldönti, melyik lehet érdemes a "közzétételre". Sajnos elég rosszak a fényviszonyok a szobában (utálom is emiatt), igy egy pár képen elmászott a szin elég csúnyán. Meg a monitorok fényerejét sem éppen jól "kajálta ne" a fotóapparát, nézzétek el nekem
További kérdéseket megelőzendő, nálam mindig ilyen rend van, nem egy "beállított kép" ez"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
k_laci
tag
PaganMaga , marcipunk : köszi !
és hát íme a gépem
a teljesség kedvéért ide is beküldtem
a desktopom meg szimpla 1024x768-as 'lankák'.. az meg kitérdekel -
eddie17
addikt
Itt az én helyem
Szerény, de nekem megfelel -
CSorBA
őstag
Köszönöm mindenkinek aki küld(ött) képet Sorban mennek ki a következő napokban majd.
srph25:
köszönöm az észrevételt, ha lesz kicsit több időm, akkor utána nézek és majd írok róla egy bejegyzést a blogba.djrobaa
Ebben a bejegyzésben volt, talán itt kérdezd meg: [link] -
srph25
tag
a két szobás kép közül egyik sem előnyös! mert az is fontos ám, hogy egészséges legyen az ember géphasználat mellett. sokszor szokták mondani, hogy az ember még nem egyenesedett fel teljesen, nos, az üléssel ugyanez a helyzet: csak pár tízezer éve folytatunk tevékenységeket ilyen testhelyzet mellett. nem árt odafigyelni, hogy kényelmes legyen a környezet.
az első és egyben legfontosabb szabály desktop pc-knél, hogy a monitor mindig szemben legyen a felhasználóval (tehát ne kelljen oldalra nézni. ez egy irodai/titkárnős módszer, mivel ők sokszor csak egy-egy pillanat erejéig pillantanak a képernyőre, mert vendégekkel kell beszélgetni stb.). ez a probléma a második képpel.
a második szabály, hogy ha már szemben vagyunk a kijelzővel, akkor lefele nézzünk, mert ez tesz jót a testtartásunknak. tehát nem jó az, hogyha fej/szemmagasságban van a monitor, kicsit lejjebb kell lennie mindig. az első képen itt van a bibi.
[forrás: bme ergonómia előadások ]csak fel akartam hívni a figyelmet erre ha valaki ilyen jellegű képeket tűntet fel, ne rossz irányba terelje az embereket!
[ Szerkesztve ]
-
strife
tag
Nekem is tetszik a kezdeményezés, mindjárt lövök pár képet a rendszergazda szobáról. ( Enyhén kupi van )
A csajos háttér tényleg ász
-
Ragadozó
Ármester
Jó kezdeményezés tetszik, küldök majd képet
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. Nekem az a zöld háttér kéne, ha nem nagy probléma. Köszi.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
Tituszazeb
tag
Ugyanaz a hátterem, mint az utolsó képen: a csaj a gitárral...nagyon állat!
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Zotya84
őstag
Mostani konfig, ami ugyan már nem igaz, mert nagyobb hdd, meg másik DVD-RW került azóta bele.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
marcipunk
tag
röff!
-
törölt tag
Olyan fém halogén lámpám nekem is volt (bal kép), fűt mint egy radiátor A monitorom is olyan most!
-
Croissant
aktív tag
szemét leszek és rendrakás után lövök egy shotot én is a gépasztalról, napokban felrakom
(am, h? linkeljek majd képfeltöltős oldalról, vagy mi?) -
k_laci
tag
holnap én is feltöltöm a képet most csináljuk majd a kisszobát, és ott lesz a gép egy új sarokszámítógépasztalon, de az azelőtti állapotot is felrakom
( azt a hátteret, ami a jobb oldali desktopra van beállítva, elküldené valaki ? )
-
Olyan székem van, mint az első (második) gépes képen, csak a többi nem stimmel Én notesszel vagyok.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
I_Am
veterán
Én nem küldök képet, az én kuckómat már úgy is láttad...
szerk @ #2:
És nem is fogják...
Akik meg igen, azok igazán kivételesnek érezhetik magukat.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest