2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

PC-placc

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hogy is néznek ki a gépeink? Hol élünk a gép előtt? Milyen az irodánk? Hol dolgozunk? Hol játszunk?

[ ÚJ TESZT ]

Hogy is néznek ki a gépeink? Hol élünk a gép előtt? Milyen az irodánk? Hol dolgozunk? Hol játszunk? Szeretnéd megmutatni? Gyere és tedd meg!

We want You!

A kis bevezető után szeretnék egy felhívást intézni. Sokunk gépéről található a "Hogy is néznek ki a gépeink?" című topicban kép. Ez a fórum volt az inspirálója egy blognak, melyet nemrég hoztam létre. A célja az, - amit írtam is a bevezetőben - megmutassuk hol dolgozunk, játszunk, élünk, mindezt a gép előtt. A blog célja, gyűjteni a fotókat a gépről, az irodai asztalról amin természetesen számítógép van, az otthoni pc asztalról, egyszerűen minden ilyen felállásról. Ezért jött létre a pcplacc blog
Mutassak példát? Tessék!

Ezenkívül felszeretném még hívni a figyelmeteket a pcplacc rokonblogjára is: az asztal blog-on pedig Pagan fórumtársunk a desktopunkról gyűjt screenshotokat a "Kinek milyen a desktopja?" topichoz hasonlatosan.

Az írásom célja egy kis figyelemfelhívás a blogokra, ezúton szeretném megkérni a fórumtársakat, hogy akinek megtetszett az ötlet, és teheti küldjön képet, olvassa az oldalakat.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.