Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Bizony, első próbálkozásom ezen a téren egy csodás fehét-piros AMPTRON alaplap volt, amielyik márkából a forgalmazó (a Compugroup volt ha jól rémlik) saját bevallása szerint is 30% feletti volt a selejtarány.
Drótoztam én is szorgosan a celeronokat, de az NT nem kimondottan otthoni felhasználásra volt való, így dual-boot-ban ment 2 külön hdd-ről.az NT és a win95, majd csatlakozott hozzá a slackware linux. De igazán stabil a konfig nekem is csak majd VP6-os lappal lett.Előtte illetve ezzel párhuzamosan BH6 lapom is volt (az elsők között Magyarországon, kimondottan az én kérésemre hoztak be 5 darabot, négyet a debreceni üzletünkben adtuk el, egy meg ment a chip magazinba tesztelni, utána tört ki a láz) ami a 266-os celeront 515mhz-ig tudta hajtani, sajnos a bűvös 100% tuning nem lett meg léghűtéssel. Érdekes hogy utána a BH6 2.0 lappal csontra ugyanez a konfig csak 440mhz-et ment.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Drótoztam én is szorgosan a celeronokat, de az NT nem kimondottan otthoni felhasználásra volt való, így dual-boot-ban ment 2 külön hdd-ről.az NT és a win95, majd csatlakozott hozzá a slackware linux. De igazán stabil a konfig nekem is csak majd VP6-os lappal lett.