- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- KNOX a Samsung erődje!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a gép, Bosch WAN24263BY lett.
Egy kérdésem van ami lehet nem probléma csak nekem furcsa: kicsomagolás után láttam hogy a hátulján beljebb van az ovális lemez alja. Még nem szedtem ki a rögzítőket, de ha bedugom az ujjam, alig fér be a lemez és a szíj közé. Ez így rendben van? Ha mozogni fog működéskor, lehet oda is ér a szíj. Köszi.
[link]
[link] -
petike26
csendes tag
válasz petike26 #12051 üzenetére
Sziasztok!
Átnéztem amiket belinkeltem, valamelyik Bosch-t venném, bár azt nem néztem milyen a motor bennük.
Viszont most megy kicsit a varia hogy lehet felültöltősnél kellene maradni a hely miatt, erre ajánlanátok gépet? Aztán elválik melyik lesz.
Kérnék szárítógépre is ajánlást. Ezekben a szöszgyüjtő az alap dolog, mindben benne van?
Köszönöm! -
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Régi mosógépünket szeretném lecserélni, visszaolvastam kb.200-250 hozzászólást hogy valami fogalmam legyen a témáról.
Eredeti elképzelésem az volt hogy vennék egy mosó-szárítógépet, merthogy milyen frankó lenne ha a mosandót berakom és tiszán-szárazan veszem ki a gépből, olvastam hogy nem ajánlott egybe gépet venni, de nagy vonalakban leírnátok hogy mi a fő gond pl ezzel: [link]Kigyüjtöttem az ajánlottakat, bár eddig csak méreteket néztem, mosási időket és hogy milyen motoros azt nem, ezekből melyiket nézegessem elsősorban?:
[link] LG F2WT108N0E
[link] LG F2J3WN5WE
[link] Gorenje WNEI74BS
[link] Bosch WAN 24263BY
[link] Bosch WAN28162BY
Ha nem is most, de ősszel vennék szárítógépet is, tudnátok ajánlani tipust, ill. ha netán egymásra lennének téve azt csak azonos márkájúakkal lehet kivitelezni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget