- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Az üzembehelyezés nem volt egyszerű. Nem fért be a fürdőszoba ajtón. Hívtam az asztalos barátomat, aki legyalult az ajtó tokból pár mm-t. Így már be tudtuk vinni. Működése rendkívül halk. A programkapcsoló működése, mint kés a vajban. Párom harmadik adag ruhát mossa, nagyon tetszik neki eddig.
-
Sátán44
addikt
válasz
CharlieDrop #12498 üzenetére
Általában az arukereso.hu hozzászólásait szoktam elolvasni. Más oldalakon, akár külföldi is bújom a tapasztalati véleményeket.
-
Sátán44
addikt
válasz
E.Kaufmann #12496 üzenetére
Sajnos 1 hét különbséggel adta meg magát a 8 éves electrolux mosógépünk (panel hiba) és a 4 éves electrolux szárítógépünk (motor hiba, de legalább a 10 éves motor gariba cserélik). 1-2 naponta mostunk és szárítottuk a ruhákat. Ezért próbálom meg a Miele-t. Ha ez is idő előtt bedöglik, akkor befejeztem a drága mosógépek vásárlását.
-
Sátán44
addikt
válasz
CharlieDrop #12493 üzenetére
Az electrolux honlapján 5 év gari + 10 év motor gari van. Addig biztos védve lesz.
-
Sátán44
addikt
Rendeltem egy MIELE WWD020 WCS mosógépet. Remélem nem lesz gond vele. Van valakinek ezzel a típussal tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest