- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geritwo
csendes tag
válasz
blattida #4965 üzenetére
Na a szerelő is azt mondta, hajlítsam vissza, de egy fél millimétert nem mozdul ez a fül, olyan erős lemez.
A bolt cseréli gariban, ők annyit mondtak, ne foglalkozzak vele, csere. És elvileg nem indul el nyitott dobbal (=akkor nem mi deformáltuk el, olyan erős, hogy nem is lehetne).
Ezek szerint van ilyen. KÍváncsi leszek a cserepéldányra...
-
geritwo
csendes tag
válasz
blattida #4958 üzenetére
Szia, sérülés, mint olyan, nem igazán látszik.
A képen látható nyelv nem bújuk át az istennek sem a vágaton, ahová akadnia kéne.A fehér morzsa, ami rajta van, a dob fölötti racsnis felületből van.
Amúgy a gép, ahogy visszaidéztem, adott hibaüzenetet "nyitott fedél vagy dob" hibára (csak villant valami "Err" a kijelzőn, aztán tenyereltem a kikapcsolásra - Err40 rémlik, ami az a típusnál), de attól még hallatszott, ahogy fordít a dobon és csattan egyet. Azon gondolkodom, h ilyenkor a motor szervója adhat jelzést a dob akadásáról, és megállítja? De akkor sem kéne kárt tennie magában úgy, hogy utána ne legyen zárható a dob. (A fedelet paszentosan le lehet csukni ebben az állapotában, annyira mélyen van a dob, hogy az ajtók nem érnek hozzá kinyitva.)
"Anya" dob ajtófél teljesen zárt, pozícióba nyomott állapotban, "apa" ajtófél amennyire feljön. A "gomb", ami mellettük van, nem csinál semmit, csak egy rugós basz, hogy ne a kemény vasat nyomkodd - az ajtóknak csukódás közben kéne úgy felvenni pozit, hogy ez a nyelv átmenjen a helyére. Akadni pedig pont úgy akad, hogy a kép jobb felére, menetirányba esik a "fékező" racsni, tehát pont nem befelé, hanem kielé hajlítaná azt a nyelvet, ha ez lenne a ludas.
Teljesen körbe amúgy szerintem nem fordult, csak ott akadt meg, mert a nyílás asszem felfelé volt, mikor "feltártam" a helyzetet...
-
geritwo
csendes tag
Sziasztok!
A gyerek az új mosógépet, amit éppen csak bekötöttünk, sikeresen beindította kinyitott dobbal. (Mi az istenért lehet nyitott dobbal bezárni egyáltalán?!?!?)
Én magam még 1x sem zártam be előtte a dobot, csak kinyitottam érkezés után, de azóta biztosan nem lehet zárni - a felültöltős gép dob ajtajának a középső füle egyszerűen nem ér megfelelő pozícióba. A "téves" indítás után csattant egyet, akkor azonnal tenyereltem a kikapcsolóra, ahogy odaértem.
Csak azt nem értem, mit csaphatott meg így, hogy elvitte, mert fent csak műanyagot látszik karc. Van egy racsni, ami kinyitott ajtónál a dobot fékezi, az a középső fül akad bele, ami gyanús, gondolom a pakoláshoz ez tartaná valamennyire, amíg el nem kopik (már az megdolgozta, hogy forgattam itt kicsit a dobot, mikor próbálkoztam), meg a dob köröli szürke betéten karcolt. A dob alatt lehet, hogy belecsapott a fűtőszálba? Valami másba?
Hajítsam vissza azt a vackot magam? Néztem, tudom-e mozdítani, de olyan erős acélnak tűnik, ami nem hajlik csak úgy. (A csatolt képen a négyszögletes "gomb" fölötti, középső fül: három van, a két szélső "kifelé", ez "befelé" hajlik kicsit gyárilag... kb. pont egy anyagvastagságnyi mm hiányzik ahhoz, hogy átbújjon a neki vágott résen a bezáráshoz.)
Szétver az ideg, a legolcsóbb modellek egyike, de 0 naposan, 0 használat után sikerült szétcseszni...
Főleg azért idegesít a sztori, mert sok olyat olvastam, hogy beszorult a dob nyitott indításnál, etc., de arról senki nem panaszkodott, hogy utána el is romlott a záró mechanika... Létezik olyan, hogy gyárilag rosszul állt? Akkor meg ezekkel a karcokkal meg már gariban sem panaszkodhatok. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged