Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz Szibilla #14840 üzenetére
Vannak előnyei, és hátrányai.
Lehet, hogy egy adag mosás+szárítást megcsinál egyszerre, de ha több adagot akarsz mosni, és szárítani, akkor már hátrányban vagy, ki kell várnod mígy lejár a mosás+szárítás.
Nekünk amíg megy az első adag szárítása, már megy egy újabba adag mosás is, így nagyon sok időt spórolunk meg ezzel. Gyakorlatilag 1,5-2 óránként meg van egy adag mosás+szárítás.
Tény, hogy itthonról dolgozunk, van idő átpakolgatni.
A hőt ez a szárítógép is termeli, bár nem olyan nagy mértékben, mert hőszivattyús a gép. -
joci86
senior tag
válasz Szibilla #14470 üzenetére
Az 5 év garancia kecsegtető. Bár a lakásbiztosításom tartalmaz garancia utáni javítást ilyen gépekre 5 éves korig.
Az LG-t általában nagyon dicsérik, és kíváncsi vagyok az okosfunkciókra, amit elvileg tud. Ha személyre lehet szabni a mosást, pl este beteszem a gépbe, éjjel előáztat és néha forgat, majd reggel kimos és szárít, az igencsak kényelmes volna. De lehet, hogy túl sokat gondolok ezekről a funkciókról, és a valóságban csak annyit tud, hogy mutatja a telefon, mennyi van még hátra a mosásból...
Neked melyik Midea van?
-
joci86
senior tag
válasz Szibilla #14467 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint van, akinél működik ez a megoldás is.
A linkelt LG-t amúgy árukeresőn dicsérik, de kíváncsi voltam szakmai fórumon is a véleményekre, mert általánosságban csak rosszat hallottam a kombinált gépekről, de nem saját tapasztalatból, hanem "ismerős ismerősének a ..."
Lehet, hogy 10 évvel ezelőtt tényleg használhatatlanok voltak ezek a kombináltak, de csak fejlődik a technika..@ #14468 Nagya21
Áh, értem, köszönöm! Nem vagyok benne biztos, hogy nekem egy szöszgyűjtő és a valószínűleg modernebb technika (+ezzel járó villamosenergia-megtakarítás) megér-e 200 ezer Ft környéki-feletti többletkiadást.Nálunk az a lényeg, hogy nagyon kicsi helyünk van, és nem szeretnénk teregetni mosás után.
-
Sinesol
veterán
válasz Szibilla #14008 üzenetére
2 héten belül visszaküldheted a gépet akár indoklás nélkül is, ha online vetted.
Sokan szeretnek valami látszat indokot mondani, ködösiteni, de az az igazság, hogy semmit sem kell indokolj, elállsz és kész, ők meg kötelesek visszavenni, ha újszerű állapotban van. Ugyanolyan gépet sem kell venni, egyből visszajár a pénz, vagy beleszámítják, ha mégis akarsz valami másik gépet venni az adott üzletben.Ez a törvény, tökmindegy mivel próbálnak beetetni, lehet fenyegetni őket a fogyasztóvédelemmel, perrel, aztán mindjárt máshogy állnak a dologhoz majd.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest