Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l700
csendes tag
Hát, az AEG-nek nem okozott gondot ez a mennyiség se.
Egyszemélyes háztartásként nem mindig tudok 100% töltettel mosni.
De mértem egyet most nagyobb töltettel is. 8 db póló/ing + 1 db hosszúnadrág + 1 db pulóver, Shirts programon, az általa automatikusan felajánlott 800-as fordulatszámmal. 1:49 helyett 1:57 lett. Mondanám, hogy ez a 8 perc késés még bele is fér, de centrifugázás előtt még a menetrend előttire ígérte a befejezést és ismét csak negyed óra fekészülés után volt hajlandó kicentrifugázni. (És akkor ez még nem is a maximális 1200-as centrifuga, hanem csak egy 800-ast kértem tőle.) Ennél több mosatlannal már a program 2,5 kg-os maximális kapacitását is túllépném szerintem, na meg egy hét alatt nem koszolok össze 8-nál több pólót.
(Előtte lefuttattam egy 90°C-os programot is, hátha cserix fórumtárshoz hasonlóan nálam is megoldja a problémát. De nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Megtollasodik középkategória
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- RAID
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest