- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri0204
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni 11 vagy 12 éves Whirlpool mosógépünk még működik de rozsdás és minden féle takarítás ellenére nem mossa tisztára a ruhákat ill. büdósek lesznek!Ezért váltás mellett döntöttünk!
Amik a szempontok voltak
- 59,5 cm szélesnél nem lehet nagyobb ( zuhany kabin annyit enged ) így eléggé korlátozódott a választás!
- Elöltöltős legyen max 50 cm mély, min 7 kg, 1200 centri, jó programok, gyors és persze szép mosás, lehetőleg könnyű kezelés, max 120.000.-, garancia, a fogyasztás nem elsődleges.Rengeteget megnéztem a méret miatt több márka is rögtön kiesett ( AEG, Bosch, Beko ) mert mind 60 cm szélesek, az Indesittel alapból nem foglalkoztam. Kettő maradt : Whirlpool FWSD71283WS EU és Electrolux EWS1276CI [link]és [link]
Nem tudok dönteni sztem hasonló tudású a két gép, mindkettő magyar menüs ami nagyon tetszik! Az Electrolux-ra csak 1 év gari van a Whirlpool-ra viszont 2 de ezt a márkát meg sokan szidják. Nyilván fontos lenne a megbízhatóság persze tudom ezek már nem 10 évre vannak tervezve stb. Kérlek segítsetek akinek van ötlete bármit szívesen meghallgatok ill. ha mást találtatok akkor azt is!
Előre is köszi minden segítséget! -
metaksza
tag
Sziasztok, mosógép vásárlás előtt állok. Ezt a hármat néztem ki, melyik lehet a nyerő? Esetleg más BestBuy ebben a kategóriában?
LG F2J5WN4W, vagy kistesója LG F0J5WN3W esetleg egy Beko?
-
pimmi
senior tag
Bocsánat
-
törölt tag
Így van, sokszor kockák írják az ilyeneket. Lefogadnám, hogy vannak jópáran, akik még a dobrögzítést se szedik ki, és már indul is a mosás. Próba vagy tisztító első mosás már luxus lenne, de még a vízszintezés is elmarad. Aztán jól szétveretik a gépet egyszer-kétszer....., hátha bejáródik,
Aztán olvasgat, majd beírja, hogy hát én kiszedtem a rögzítést is, ja, persze.
Nálunk nincs külön borda, csak a magasan kiemelkedő csapda, és egy minimális az ajtóknál, de még nem volt panasz miatta.parts Pedig lesz hangja mindegyiknek, minket nem zavar, csukott ajtó mellett, meg amúgyis pár percig centrizik. E digital kicsit rizikós bolt lett manapság.
-
parts
tag
Mindenképpen meg akarom nézni a gépeket, csap péntek du romlott el és szombaton máshol kellet mosni és próbáltam utánaolvasni, hogy mit vegyek. Ezt a topikot 17 decembertől végigolvastam, éppen ezért tettem fel itt a kérdést. Egyébként több hozzászólás is volt az idézett lapokon a centrifugálás hangosságára.
-
Én azt javaslom, menj el egy áruházba és nézd meg a gépeket. Szerintem netto baromság ez az egy borda. Nézd meg a gépek dobjait, három borda lesz benne, ahogy írtam az előbb. 10 millió szakértő országa vagyunk, ezért az ilyen neten olvasott szakértői dolgoknak és sok jelentőséget nem tulajdonítanék.
-
parts
tag
Ezt elírtam, elnézést
EWT1266EVW akart lenni.
Két helyen láttam, mindkettő a nem inverteres változathoz íródott és mindkettő talán ugyanattól az embertől származik.https://edigital.hu/felultoltos-mosogep/electrolux-ewt1266esw-felultoltos-mosogep-p390095
értékelések/további értékelések, Péter (2017 ápr. 22)
https://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/electrolux/ewt1266esw-p283576971/#velemenyek
3 hete Peti
Pont ezért írtam, hogy állítólag és pont ezért kértem az infókat, hogy tisztábban lássak.
-
állítólag az EWT1266EVT/ESW szériahibás, mert három helyett csak egy borda van a dob belsejében
Én nem találtam EWT1266EVT típusú mosógépet.
Egyébként ez az infó honnan van? Én amiket néztem azoknak mind teljesen egyforma volt a dobja. A betöltőnyílással szemben van egy nagy bucka, illetve a betöltő ajtó mellett két kisebb borda.
-
Amerigo57
őstag
Én az AEG LTX6G271E venném meg , rá még nem volt panasz a vásárlók körében ,
és az 1+ 3 év gyári garanciát, be is tartják az AEG-nél.
Az Electrolux EWT1376HGW mosógépre sok panasz van , elég hangosan centrifugál ,
és ott csak 1 évgarancia van , a többit , hozzá kel vásárolnod.
Ha AEG-et veszel , mindenképpen az AEG Márkaboltban vedd meg olcsóbb is 15.000,-Ft-val ,
mint az általad említett cégnél , valamint díjmentesen szállítják haza.
-
parts
tag
Meghalt a 12 éves felültöltős Whirlpool AWE8725 mosógépünk.Nem gondolkodunk javításban, újat vennénk. Két mosógépet néztem ki, amelyek közül választanék.
AEG LTX6G271E
Electrolux EWT1376HGW
Nem igazán tudok még az inverteres/nem inverteres kérdéskörben döntést hozni, ugyanakkor látom az AEG +3 év gari akcióját is. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen negatívumokat és pozitívumokat tudnátok a fenti típusokról megosztani. Gondolok olyasmire, hogy például állítólag az EWT1266EVT/ESW szériahibás, mert három helyett csak egy borda van a dob belsejében és ez nem osztja el egyenletesen centrifugáláskor a ruhát, vagy Márti 58 AEG LTX7E272E centrifuga dübörgése.
Ha más javaslatotok lenne, mindenképpen az E-Digital kínálatából választanék.
Köszönöm a válaszokat. -
blattida
nagyúr
válasz
#40553216 #5705 üzenetére
Bocs, saját magam kevertem meg az elnevezésben. Jól írtam, hogy nem a mosószertartály felé nyílikés a szárítóval ellentétesek, azaz a mosógép jobbra, a szárítógép balra. Közben elsőre megint fordítva írtam. Alant a mieink, egymáson, jól látszanak a nyitási irányok:
A többi gyártó mosógépe meg balra.
Valóban van amúgy balos miele mosógép és jobbos szárítógép, de nagyon ritkák. -
törölt tag
válasz
blattida #5702 üzenetére
Őőőő, nem értem. Én ami Mielét eddig láttam akár fizikai valójában, akár képen, mind így nyílt, ahogy asdf_ képén. Azaz jobbra nyílt mind. Balra, azaz úgy, ahogy (talán) minden más gyártó gépei nyílnak, olyat viszont sehol nem láttam.
Az ok pedig a szárítógép is. Mert azok meg mind a másik irányba nyílnak.(#5701) asdf_
Csak ilyen van, bár te is tudod. -
-
asdf_
veterán
Most az a kerdes, hogy van-e a tobbihez kepest forditva nyilo Miele? Mert van. Vagy az, hogy ennek a forditottja van-e, a "hagyomanyos" irany?
Van amugy ennek logikaja, mert ha egymas mellett van a mosogep es szaritogep, akkor ugy ertelmes, ha egyik erre, masik arra nyilik.
-
Apucy01
őstag
Amerigo57
Köszi majd mondom a rokonak.
blattida
Nem, de a régebbiek között sincs ilyen, alapvetően praktikussági okokból: ne nyíljon a mosószertartály irányába és az emberek jellemzően jobbkezessége miatt.
Nem vitázni szeretnék de ha ez igy van akkor nagyon érdekes mert a többi gyártó gépeinek 95% a balra nyillik.
-
blattida
nagyúr
válasz
#40553216 #5698 üzenetére
Igazad van, én kevertem az 1600-as sorozatot (hiába frissebb egy picit, mint az 1700-as), az utolsó novotronic vezérlésű gépek voltak 2007 végén, de még jellemzően méhsejt dob nélkül, pedig az már 2001-2002-ben megjelent a miele-kben. A softronic vezérlésre váltás után meg már csak méhsejtes dobú gépeik voltak/vannak.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Apucy01 #5679 üzenetére
Nem, de a régebbiek között sincs ilyen, alapvetően praktikussági okokból: ne nyíljon a mosószertartály irányába és az emberek jellemzően jobbkezessége miatt.
Csabroncka
A miele 1900-ban mutatta be az első mosógépét, de már az első elektromos hajtásút is bemutatták 1914-ben, azaz ez utóbbi is több, mint száz éve történt. Már majdnem 120 éve gyártanak mosógépet és most is ez a fő termékük, így nekik van messze a legtöbb tapasztalatuk ezen a téren. -
Dehogynem lennek elegedett, csak nem a kerdesre reagaltal. Mindegy, hagyjuk.
5 millio alatt verhetetlen a fiat. Mitol az illetve milyen tipusokkal osszehasonlitva? Egyik ismerosom vett ifat, vegulis nincs vele baj, de messze nem fiat kategoria. Tehat mitol verhetetlen 5 millio alatt a fiat? Nem tudjuk.
-
-
Keem1
veterán
De írtam, egy Indesittel
Ezt a kérdést remélem, feltetted annak is, aki szidta a Whirlpoolt, hogy mivel hasonlította össze, mielőtt szidni kezdte.
Én csak leírtam a véleményem, de te még mindig mantrázod a kérdéseidet, amivel nincs baj, csak úgy érzem, mintha hiába írnám le, nem elégednél meg vele.Most ezek után vagy készíted a keresztet a megfeszítésemhez, vagy újra felteszed a kérdést, nem tudom, melyiknek "örülnék" jobban
-
Koszi. Meg mindig nem tudjuk mitol verhetetlen 100 ezer alatt a whirlpool.
Nekem is volt felultoltos whirlpool. Semmi gond nem volt vele, aztan egyszer csak bedoglott a vezerloelektronikaja, 35 ezer ft lett volna munkadijjal a csereje.
Azert kerdeztem ezt az elobb, hogy milyen gepekkel hasonlitottad ossze, vagy milyen funkcioban verhetetlen stb.
-
Keem1
veterán
Egy ismerősöm intésünk ellenére Indesitet vett, végülis nincs vele baj, de messze nem a Whirlpool kategória szolgáltatásokban, mosóprogramokban.
Azt pedig már mondtam, hogy nem magasztalom az enyémet egekbe, de igenis ott van a szeren, nem rosszabb, mint más gyártók hasonló árkategóriájú termékei. És itt ne a Miele készülékeihez mérjük, amik 220 ezertől indulnak.Pumma:
Én felhúzni? Dehogy. Nekem épp elég, hogy az eddigiek beváltak. Csak szemet szúrt, hogy mindenhol szidják a márkát, holott nem egy készülék után állítom, hogy semmi baja.
Nem, mind elöltöltős volt. Felültöltős kicsi, szűk, áhh.. egyszer volt egy alimban, elég volt belőle köszi
Ja, a nagyanyámnak Whirlpool felöltöltőse van, majd megnézem, ha nála leszek, hogy milyen (mikor megvették, ránéztem [juhúú új mosógép az 1000 éves Energomat helyett], de ennyi, azóta se figyeltem). -
törölt tag
Ezért ne húzd fel magad, mert egy bármilyen átlaghoz hozzátartozik a jó és rossz tapasztalat is, márkától és típustól függetlenül értsd ezt. Valakinek beválik valami, másnak meg nem.
Mind az 5 mosógép felültöltős? Mert csak azoknál van a tető rozsdásodás.
Pozitívat is tudok mondani a márkáról: 10-15 éve vettem egy akkor eléggé drága WP mikrót(Made in Sweden), ami tökéletes a mai napig, szinte mindent tud, kivéve az újdonságokat, amik azóta jöttek, pl. hőlégbefúvás. De azóta nem tudom, hogy mik változhattak a minőségben, csak annyit, hogy mostanra a gyártást asszem az olaszokhoz költöztették. -
Keem1
veterán
Nem összehasonlítva, ill. de, az elvárt felhasználási móddal. Én részletesen leírtam a véleményem, de azok, akik fikázzák, csak annyit írtak eddig (amit elolvastam), hogy Whirlpool-t ne. Na de mire alapozva ne? Én megírtam, hogy miért de. Jó, persze, nem Miele, meg nem Samsung smart mosógép, de azok min kétszerese, mint az én épp csak 100 ezer alatti gépemnek.
Én nem megtéríteni akarom a világot, hogy csakis Whirlpool, csupán arra akartam rávilágítani, hogy az is nyugodtan lehet opció bárkinek, mert jó gépeket gyárt.
-
Keem1
veterán
"Utólag utána olvasva sok gond van a Whirlpool mosógépekkel, és a céggel is. Kerüljétek el."
Nettó hülyeség, ilyet két ember mond: sose volt Whirlpoolja vagy mostohán bánt vele.
5 Whirlpool mosógép megvásárlásában volt benne a kezem a családban. Anyám első gépét én választottam ki 15 évvel ezelőtt, az utód szintén Whilpool 2 éve teljesít szolgálatot (igen, az előző 13 évig dolgozott, kb. minimális szervizeléssel). A húgomék 5 éve használják az egyik típust, 0 probléma. Én 11 év után most cseréltem le a régit, tönkrement a szivattyú. Sose kellett hozzá szerelőt hívni. Lehet, javítható lett volna, de az új funkciók miatt inkább cseréltem. Még csak két hetes, de pöpec.Tapasztalatból mondom, hogy a 100 ezer alatti kategóriában igenis verhetetlen a Whirlpool. Aki szidja ezt a márkát, meddig várja el a használatot, hogy 10+ év nem elég? Nálam az az opció, hogy 5-6-8 évet kibírjon. Amit cseréltünk, mind bőven teljesítette ezt a kritériumot.
-
Apucy01
őstag
A nagy vitában egy kérdés.. egyik rokon Miele vásárlásra adta a fejét abban az esetbe ha talál olyat ami balra nyilik és mai model létezik ilyen?
-
törölt tag
-
farkas-j
őstag
válasz
#94529552 #5672 üzenetére
Csak reagáltam a többször elismételt Beko szerviz problémára, amit állandóan felemlegetnek néhányan, köztük Te is. Ezt a problémát egyszer valaki leírta, azóta ebből általánosítás lett. Ezért írtam amit írtam, és ezért ismételtem el én is példaként az én esetemet. Az új fórumozók nem mindig olvasnak vissza, különben nem kérdezgetnék kétnaponta ugyanazt (ami engem nem zavar), így illik a dolgokat korrektül kiigazítani. Egyébként itt írtátok, hogy ide bárki leírhatja a saját tapasztalatait. Nos én ezt tettem saját példával. Azt észrevettem, hogy van akit zavar, ha valaki nem az LG-t isteníti, kiváltképpen ha a Bekoról ír jó véleményt. Ezt ne vedd magadra!
-
farkas-j
őstag
válasz
#94529552 #5661 üzenetére
Ilyen infót én is olvastam másfél éve, amikor mosógép vásárlás előtt álltam. Aztán kiderült, hogy azért ez nem általános a Bekonál. Egyes alkatrészeknél előfordulhat bárhol, hogy nincs raktáron. Én az AEG hűtőm alkatrészére vártam 3 hetet (két alkalommal is amikor elromlott). Az eltörött fagyasztós műanyag kosarának cseredarabjára meg 5 hetet.
Az tény, hogy a Beko kidolgozása nem olyan kifinomult mint pl. a Samsungé, de én is a funkcionalitást, az árat és a garanciát helyeztem előtérbe. Így lett Beko mosógépünk és mosogatógépünk is másfél éve. Eddig jó döntésnek bizonyult! -
blattida
nagyúr
válasz
#94529552 #5668 üzenetére
Csak magadat járatod le még jobban, így jószándékból azt tanácsolom, hogy folytasd, hiszen Te úgyis az ellenkezőjét teszed majd.
Azt meg, hogy ki, kinek, mennyit segít, nem Te döntöd el, szerencsére, hanem a topikot olvasók, így nincs miért aggódnom, nyugodtan mézek a tükörbe. -
törölt tag
-
blattida
nagyúr
válasz
jimmy74 #5662 üzenetére
A 1614-es egyel újabb sorozatú, viszont elírás van Herman Róbert oldalán, hiszen a 1614 centrifugája maximum 1400/min, erre utal a típusjelzés második fele, ha 1616 lenne, akkor lenne 1600/min a maximum fordulata.
Amúgy meg, gyakorlatilag ugyanaz a kettő.Pumma
Már írtam neked többször, hogy ha hülyeséget írsz, azt javítani fogom. Ez egy nyilvános fórum, nem óvoda. Ha magadnak akarsz írni, akkor ne egy topikba tedd, mert nyilvános helyen vagy, ahonnan jöhetnek és jönnek reakciók. Ha ezt nem vagy képes elfogadni, akkor ne írj. -
törölt tag
-
blattida
nagyúr
válasz
#94529552 #5661 üzenetére
Hiába sulykolod ezt a hülyeséget, ez nem a beko átka, minden gyártónál, a miele-nél is előfordul, hogy sokat kell várni, adott esetben heteket, egy adott alkatrészre.
Ha akarnék, minden itthon kapható márkáról tudnék neked negatív tapasztalatokat idézni, nem is keveset. A beko pont nem az, amelyikre arányaiban sok lenne a panasz.
Persze, hogy az olcsó török beko műanyag kidolgozása nem annyira szép, mint a 20-30 ezerrel drágább samsungé, ami viszont műszakilag gagyibb és problémásabb.
Mindenki eldöntheti, hogy az olcsó mosógépe szép legyen vagy jó. Mivel egy rohadtul funkcionális tárgyról van szó, ezért nem kérdés, hogy melyik legyen annak, aki nem dísztárgynak vesz egy mosógépet. Bár, mindentől függetlenül, valóban csúnya gépek nincsenek, hiszen az emberek jelentős része használati tárgyakat is a külső alapján választ, pedig ez nagyon nagy hiba... -
jimmy74
őstag
ezmiben különbözik a w1716 young vision-hoz képest?
Mert szinte ugyanaz kívülről.
Újabb esetleg másban?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Amerigo57 #5657 üzenetére
Viszont azt nem tudom olvastad-e itt nemrég egy dühös tulajtól: a beko átka a szerviz és alkatrészellátás, ami akár 4-5 hét is lehet, ha nincs szerencséd, mert állítólag nincs raktárkészletük, továbbá az anyaghasználat, mint itt, egy másik oldalon is írták: Én bevállaltam egy csamcsungot (pedig a telefonjaikra azt mondtam, hogy soha többé), 4 év garanciával. A régi egy Ariston Aqualtis volt - eltört a dobcsillag, az üst ragasztott, dobcsillag külön nem kapható - viszont kibírt ~10 évet... A "miért ez?" kérdésre egyszerű a válasz: erre volt a leghosszabb elérhető garancia - több szerelő egybehangzó álíltása szerint ez a legfontosabb. (Jó, valami török vacakra lett volna öt év, de annak a kidolgozása rémisztő volt a sorjás műanyag alkatrészeket látva...)[link]. Csak azért írtam ezeket, hogy mindent meg kell fontolni, aztán dönteni, hogy bevállalod-e így is.
-
asdf_
veterán
Igen, kulonosebben nem lenne nagy kaland leprogramozni, hogy beallitod a kesleltetest, elinditod, erre a gep lemeri a ruhat, hogy sacc/kb. meddig tartana a program, _utana_ megy el aludni, majd ennek megfeleloen kezd, de ezt velhetoen azert nem teszi, mert egy adott programnal talan fel oras elteresek lehetnek, nalam egy keskeny gepnel a sima standard mosas 1:30 es 1:40 kozott jatszik, namost ha egyoras darabokban allithatod a mosas veget, ez a 20 perc nem sokat szamit annak a fenyeben, hogyha kicsit belehulyul a centrifugalas elotti ruhaelrendezesbe, akkor 10 perc csuszast siman ossze tud szedni.
Szerintem egy ideig jegyezd, hogy az adott program sacc/kb meddig tart, es aztan mar az informacio birtokaban programozz elore, mar meglesz, hogy ra kell-e tolnod plusz egy orat, vagy sem. -
Amerigo57
őstag
válasz
#94529552 #5647 üzenetére
Igazatok van , : Pumma , farkas-j , asdf_ , Lauda .
Valóban a Gorenje márkaboltnak nevezett cég , nagyon simlis .
Itt mellékelek gabor9991 pár ajánlatot , ahol ezen mosógépeket , a vásárlók a legjobbnak értékelték.
gabor9991 - Az Árukeresőn megnézheted , hogy melyik bolt megbízható és az árakat is a Gorenje és
Beko típusokhoz.
https://www.arukereso.hu/mosogep-c3167/
Gorenje : Három év garancia
Gorenje WEI62S3 A+++ Inverteres PowerDrive motor 6 kg. 92.900 Ft
Gorenje WEI723 A+++ Inverteres PowerDrive motor 7 kg. 93.900 Ft
Gorenje WEI823 A+++ - 30 % Inverteres PowerDrive motor 8 kg. 108.900 Ft
...............................
Beko : Öt év garancia.Beko WMY 71233 LMB3 A+++ ProSmart inverteres motor 7 kg 87000 - 94000 Ft
Beko WMY81483LMB2 A+++ ProSmart inverteres motor 8 kg 112.490 Ft
Beko WMY 91443 LB1 A+++ ProSmart inverteres motor 9 kg 112.490 Ft
Mind a Gorenjénél , mind a Bekonál , a vásárlók által legjobbnak ítélteket emeltem ki
,töltősúlyonként.
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Vegul vettem egy ilyet: LG F4J7VY1W.
Minden szipi-szuper, kiveve az kesletetett inditast. Ha reggel 8-kor beallitom hogy este 7-kor vegezzen (11 ora mulva), akkor valahogy sosem sikerul neki eltalalnia az idopontot es mindig korabban vegez.
Azt varnam, hogy ruhamennyisegtol fuggoen o belovi maganak a kezdesi idopontot es vegez amikor en szeretnem, nem amikor o akarja.
Ez minden LG-re jellemzo?
-
-
farkas-j
őstag
válasz
Amerigo57 #5649 üzenetére
A Márkabolt 5 év garanciája nagyon becsapós! Tessék elolvasni az apróbetűs részt is! 2 év gyártói + 3 év garancia plusz. Szemelvények a feltételekből:
"A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, a gyári garanciás időszak lejárta előtt 90 nappal az INGYENES éves felülvizsgálás, amelyet munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán DÍJMENTESEN végez el.
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
Felülvizsgálat DÍJTALAN! Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), "
Tehát ha ezt választod és 5 év garit akarsz, akkor még az árhoz számolj hozzá 3 x 7500Ft-ot.
A Beko 5 év gyári garanciájával nincs ilyen trükközés. Nincs évenkénti kötelező felülvizsgálat kiszállási díjjal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest