- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Elhiszem, hogy ezt írják, de:
- Az a helyzet, hogy ezt, hogy öblítőt tartalmaz, ezt a saját oldalukon sehol sem írják, legalábbis én nem láttam.
- Az öblítő egyik feladata úgy tudtam, hogy a ruhában benne maradt mosószert semlegesítse, illetve segítsen eltávozni a maradék mosószert a ruhából utolsó öblítés során. Tehát nem is lenne hatékony, ha egybe tennék.
- Megnéztem a dobozon, ott sincs semmi ilyesmi feltüntetve, hogy öblítőt tartalmazna.
- Amúgy jártam már sokszor úgy, hogy felhívtam egy ügyfélszolgálatot (Samsung, Logitech, LG)segítséget kérni, azt kiderült, hogy fogalmuk sem volt az egészről, többet tudtam, mint ők-De mondjuk, hogy elfogadom ezt, hogy tartalmazza. Kímélő mosásnál extra öblítéssel, vagy éppen vasaláskönnyítő bekapcsolásával 6-7-szer öblít a gép. Kíváncsi lennék, hogy abból az öblítőből mennyi marad benne a ruhában, hogy puha, illatos legyen. Ok, akkor benne van....de mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- LEGO klub
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest