- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2 hete vettünk LG F12B8QD1 típusú mosógépet. Nyilván sok tapasztalattal az idő rövidsége miatt nem tudok szolgálni, viszont ami tetszik, hogy halk, baromi halk. 1200-es centrifuga? Kimostam egy vastag nagy méretű plédet vele a hétvégén, amikor kivettem a mosógépből, már éreztem, hogy de fura, hogy ennyire száraz tapintású, 5-6 órával később már el is lehetett rakni, mert száraz volt
előtte meg ha kimostam a régi géppel, aznap már lemondhattam arról, hogy megszáradjon. Pedig 1000-es centrink volt, de valahogy mégse lett olyan száraz.
Van egy intenzív-60 -as programja, 60 perc, szép tisztára mos, és dallamot játszik, ha végzett vele. Ha meg olyan dolgot mosunk, gyűrődés gátló funkció be, és tényleg nem gyűri szét.
Nem tudom, hogy a többi linkelt típushoz képest, ez mivel több vagy kevesebb (gondolom funkció és mosható ruha mennyiségében tér el), de én ezt bátran merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest