Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz idegen lény #3159 üzenetére
Nem!
Van hozzá magyar nyelvű leírás, egy majd' 100 oldalas kis könyvben, amiből van 2, mert kb 10 nyelvű használati van hozzá és ezt két könyvben osztották szét.
Szóval a magyar nyelvű használatiban van egy teljes oldalas táblázat, amiben vagy rengeteg ilyen kis ikon, ami mellé le van írva, hogy az mit jelent, nyilván magyarul persze.
Szóval nem kis matricák ezek, hanem a könyv egy lapján vannak felsorolva.Persze nem ilyenek :
Amúgy féltem tőle, hogy nem lesz hozzá magyar nyelvű leírás, mert szinte minden oldalon, ahol néztem a BEKO gépekről írt véleményeket, ott panaszkodtak, hogy nem kaptak hozzá, és vagy az eladótól kellett külön beszerezni, vagy a cégtől letölteni, ha volt.
De szerencsére a miénkhez volt, így ezzel nincs gond.Nekünk a korábbi AWO-D45140-es Whirlpool gépünk is hasonló volt ebből a szempontból.
Hirtelen most ilyen képet találtam róla a neten, hogy megmutathassam.
A miénk ilyen volt, annyi eltéréssel, hogy nem ikonok voltak a program gomb mellett, hanem feliratok. De a gomb a lényeg, ami szintén jól mutatja, hogy épp hova van állítva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla