- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Nem szörnyű, de nem is kimagasló. Átlagkép, nevezhetjük tanulóképnek is. Mert igazából a fotós legtöbb képe ilyen tanulókép... mindig kicsivel közelebb kerül a tökéletességhez, persze elérni azt sosem lehet. Ha megnézed a nagy fotósokat akkor a munkásságuk igen kicsi töredéke maradt fenn a köztudatban, mivel azok az igazán jók. A legjobb példa Robert Capa A milicista halála című képe. Tényleg nagyon jó kép, de rengeteg fotót készített amíg oda eljutott.
Ha érdekel a fotózás technikai része, akkor ajánlom neked a pixinfo oldalát. Ha legörgetsz a lap aljára, majd kiválasztod az Alapfokon szekciót akkor temérdek cikket találsz a témában. Jó olvasgatást
-
msgt.fubar
senior tag
Naplemente fotózásakor ismerős dolgok. Én általában úgy komponálom (vagy vágom utána), hogy a földből csak egy egészen vékony sáv maradjon. Drámaiságot növelhetsz igényes (nem PS) utómunkával is, kontraszttal és színhőmérsékletekkel. Ebben sokat segít ha nem jpg-ben hanem raw-ban fotózol. Most látom, hogy egy korábbi írásodban írtad hogy raw ruláz, így van
Középre kompnálás nem bűn, de unalmas a legtöbb esetben. Én ilyenkor körbejárom a témát és keresek valamit ami támpontot ad harmadolásra, illetve amivel kicsit izgalmasabbá tudom tenni a képet. Persze a napot nem tudod körbejárni, illetve sokszor naplementekor nincs is túl sok idő erre. A kritika lehet hogy kemény volt mindkét hsz-ben, nem rosszindulatból írtam. -
msgt.fubar
senior tag
Valóban nem egy díjnyertes fotó, de hisz tudod: az amatőrnek 100-ból 99, míg a profinak 100-ból csak EGY fotója sikerül. Az hogy látod a képed hibáit már haladás, akkor fognám a fejem büszke lennél erre a képre
Ahogyan akkor fogtam mikor először megláttam, ahahKözépre komponált, alulexpózott és ugyan nem látszik a képről, de írtad hogy iso400, szal szép zajos is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest