Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
msgt.fubar #14 üzenetére
Köszönöm. Most néztem meg. Az alapfokon rész is elég húzós
Mármint elég sok ahhoz képest hogy alap! De lehet, h hamarosan szükség lesz a még nem létező fotós tudásomra, szóval mindenképpen végigolvasom előbb utóbb. Thx !
-
válasz
msgt.fubar #12 üzenetére
nem gáz a kritika, sőt, egyet is értek... 4-es út mellett megálltunk és ott lőttem a képet, nem volt igazán idő és lehetőség témát keresni, csak jól néztek ki a felhők + nap nagyon. volt amúgy olyan expóm is, ahol nem volt direkt alálőve, de mondom, az alsó sáv jobb feketén, mint normálisan
no mindegy, igazából bizsergett a tenyerem, h lőjek egyet a 11-22-vel, azért készült a kép
-
rdi
veterán
válasz
msgt.fubar #14 üzenetére
Főleg ma van ez így, amióta a képkészítés semmibe nem kerül csak tárhelybe.
Anno a feleségem meggondolta, mire lövi el a képet, ma meg mindenfelé lövöldöz... -
Dany007
veterán
válasz
msgt.fubar #8 üzenetére
Azért én mint hozzá nem értő kiváncsi lennék, hogy miért olyan szörnyű ez a kép ?
Okés a kompozícióa az alső tök fekete sáv kicsit bántja a szememetDe ez ellen nemhiszem, h lehet tenni valamit.
Ahogy én észrevetetm full amatór fotózásban egy átlag géppel a nem megfelelő fényerő okoz zajosságot. Amit mellesleg Photoshoppal már elég szépen ki lehet szedni
Amúgy van már olyan topic, ahol szépen leírják, hogy mikre kell odafigyelni a fotózásnál?
Úgyértem, sajnos nekem az iso400 sem mond sokatMax annyit, hogy biztos v.mi szabványról lehet szó.
-
válasz
msgt.fubar #8 üzenetére
azért hozzátartozik, hogy:
- az égbolt alatti rész (= föld) marha unalmas volt, nem lett volna mit mutatni rajta
- ha nem expózom alul, az égbolt nem ilyen "drámai" (nem volt semmilyen szűrőm)
- a középre komponálás nem vmi 100%-os bűn, sajnos nem voltak például átlósan futó szőlőtőkék, vagy valami hasonló, ami vezette volna a szemed egy jobb kompozíciónál
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest