- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
-
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
gyuri2008 #208 üzenetére
Sziasztok
Szerintetek az milyen durva hogy a b.nöm nél pánikbetegség alakult ki (ez csak az én véleményem mível nekem is volt) de kb 4 orvosnál volt már hogy szédül zsibad stb és csak ebben az évben kb 3 x volt vér vételen (persze tökéletes eredmények)elküldték gyógytornára hogy gerinc ferdülése van,majd mikor természetesen ez sem segített el kellet járni neki egy ilyen elektro sokkos kezelésre mondván hogy meszes lehet a nyaki csigolya (30éves) persze ez sem segített,és végül már meg elégeltem elvittem egy jó hírű legalábbis eddig annak tartott orvoshoz aki megállapította hogy nem iszik elég folydékot (és itt már rá kérdeztem dr úr nem lehet hogy ez pánik betegség) azt mondta hasonló de szerinte nem persze 1 hónapon át napi 3 liter folyadék sem változtatott max nem lesz vese köve...létezik hogy 2015 ben az orvosok sorozatosan nem ismernek fel egy típikús pánikbetegséget?Vagy minden orvos ki vándorolt?
ez kb egy 1 éves herce hurca volt majd szinte teljesen elmúltak a tünetek,vagy inkább mérséklődtek.
És az ügyeleten dolgozokról nem beszéltem akik kb 4 x vizsgálták meg.
Én kb 3 x találkoztam ezzel a betegséggel többek közt magamon is.Persze aki rosszúl van annak hiába mondod hogy igazából nincs is semmi baja.
Ja és az orvosok minden esetben nevetségesnek találták az előző diagnozist tehát egymást is ki nevették....
Számomra ez megdöbbentő mi lenne ha tényleg valamilyen komoly betegsége lenne az embernek,ezek kezelnének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Arra gondoltam, részletesen megosztom tapasztalataimat, segítve ezzel sorstársaimat és magamat is. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest