- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
Uh. Reszvetem ember.
Sajnos 2005 ben kezdodott ez nalam. Karzsibbadas, szivdobogas, most megdoglok erzes. Nem hinned hany kort mentem en ezzel, ilyen terapia olyan terapia, pszihoogus, xanax, full egeszsegugyi vizsgalatok, brutal.
Az egesz arra jo hogy jobban megismertem magam. Tudom szorongo tipus vagyok. Tudom mikor es hogy kezdodik ez az egesz. Ahogy tobben leirtak a lenyeg hogy mielott elkezdesz belemenni a spiralba meg kell fekezni. Erre nincs recept. Meg kell tanuld magad. (legzes, figyelemeltereles,,,akarmi)
Probalj meg tobbet mozogni (nem tudom sportolsz e). En megtanultam leszarni ha elkezd a szivem ugy dobogni.... ugy atestem a lo tuloldalara hogy ha neadj Isten tenyleg eccer szivinfarktust kapok akkor azt mosolyogva nyugiba varom vegig a fotelban...(csak nem)
Sajnos ez nepbetegseg lett/lesz. Ne vard hogy elmulik es soha nem jon vissza. Sajnos vissza vissza jon. De sokkal ritkabban.. Kiegyensulyozottabb eletet elek igy az utolso 'rohamom' kb 10 honapja volt. Azota semmi.
Szoval kitartas es nyugi, nem fogsz meghallni.... nem ebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Arra gondoltam, részletesen megosztom tapasztalataimat, segítve ezzel sorstársaimat és magamat is. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- Ukrajnai háború
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest