Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CurrentValue

tag

ajánlom nektek a DAS-t (biztositás biztositása:D)
    Legalább egy 1évet fizessetek be, kocsin legyen a matrica, a lakásbiztosítási ügyintézőtök/kárfelmérőtök tudja hogy ilyenetek van.
    Nekünk nagyon "megérte".
    Betörtek: 1.300.000Ft plusz az ajtó cseréje került kifizetésre.
    Megtörtem anyám autóját: Casco fizette 1:1ben 20000Ft-os önrész mellett persze hogy a teljes bal oldalt végig húztam.
    Az új fűtési rendszer a padláson futott, de egy T idomot hibásan sajtoltak, az első nagyon komoly ütési időszakba elkezdett ömleni a viz, erre kifizették a javítási ktg-t és a szoba berendezését ahova befolyt a viz. 300.000ft feletti kifizetés volt.

Ezekhez persze korrekt, prémium biztosítás társul, és hosszútávon ahogy a mellékelt ábra mutatja megéri hogy évi 60ezer a lakás és életbiztosításunk ( illetve már kutyára is van) igy lesz az idei 64ezer, és ha az eb megharapna bárkit kikóborolt állapotában, akkor is fizetnek.

tattara-tattara:). Ha valakinek kérdése lenne azzal kapcsolatban hogy ezek hogyan lehetségesek szívesen segítek.

visszaolvastam: Pilota is irja, mi is generalinal vagyunk. illetve kocsi casco generali, bizti uniqa

Új hozzászólás Aktív témák