- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
ezesetben bujjátok a DAS oldalát, jogszabályokat, stb. De egy üzletkötőt mindenképp hivjatok el magatokhoz és hallgassátok meg a trükköket amiket elmond. Érdemes.
Nem vagyok se DAS-os se biztosítos
. De ha 2éve nem lépünk be a DAS-ba akkor most nagyon nagy sanyarú életünk lenne: 1éve oktoberbe összetörtem magam, 3honapig ágyba voltam, majd még azon a télen az első munkanapon mikor nem otthon ültem betörtek és mindnen vagyonunkat elvitték. Ha nem vagyunk felkészültek akkor valószínüleg a biztositó valami 300.000körüli összeggel lezárja az ügyet, a biztosító szintén nem fizet a kocsimra egy petákot se. Így pedig ha nem is 100%os de igen korrekt volt az a kifizetési érték amit visszanyerhettünk. -
CurrentValue
tag
ajánlom nektek a DAS-t (biztositás biztositása
)
Legalább egy 1évet fizessetek be, kocsin legyen a matrica, a lakásbiztosítási ügyintézőtök/kárfelmérőtök tudja hogy ilyenetek van.
Nekünk nagyon "megérte".
Betörtek: 1.300.000Ft plusz az ajtó cseréje került kifizetésre.
Megtörtem anyám autóját: Casco fizette 1:1ben 20000Ft-os önrész mellett persze hogy a teljes bal oldalt végig húztam.
Az új fűtési rendszer a padláson futott, de egy T idomot hibásan sajtoltak, az első nagyon komoly ütési időszakba elkezdett ömleni a viz, erre kifizették a javítási ktg-t és a szoba berendezését ahova befolyt a viz. 300.000ft feletti kifizetés volt.Ezekhez persze korrekt, prémium biztosítás társul, és hosszútávon ahogy a mellékelt ábra mutatja megéri hogy évi 60ezer a lakás és életbiztosításunk ( illetve már kutyára is van) igy lesz az idei 64ezer, és ha az eb megharapna bárkit kikóborolt állapotában, akkor is fizetnek.
tattara-tattara
. Ha valakinek kérdése lenne azzal kapcsolatban hogy ezek hogyan lehetségesek szívesen segítek.visszaolvastam: Pilota is irja, mi is generalinal vagyunk. illetve kocsi casco generali, bizti uniqa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De ha 2éve nem lépünk be a DAS-ba akkor most nagyon nagy sanyarú életünk lenne: 1éve oktoberbe összetörtem magam, 3honapig ágyba voltam, majd még azon a télen az első munkanapon mikor nem otthon ültem betörtek és mindnen vagyonunkat elvitték. Ha nem vagyunk felkészültek akkor valószínüleg a biztositó valami 300.000körüli összeggel lezárja az ügyet, a biztosító szintén nem fizet a kocsimra egy petákot se. Így pedig ha nem is 100%os de igen korrekt volt az a kifizetési érték amit visszanyerhettünk.
)