- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Köszönöm, utánna nézek. Nagyon hajlok e felé a telefon felé(honor 4c a másik) , csak a rommal való buhera tart kicsit vissza. Unom hogy mindíg kell valamit matekolnom a telefonokkal. Na jó, a recoveryből telepithető zippes romokkal, meg a flashtoollal nincsen bajom. Megvárom milyen a rom amit tesztelsz, remélem minden működik majd.
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
Fekete hátlapod van már?
Kiváncsi vagyok pontosan illeszkedik-e.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Dominó85
addikt
google play apps -
Hamarosan felteszek egy TWRP alól feltehető 100% OK Gapps csomagotnévjegyeim nem szinkronizálódtak, bármit is engedélyeztem -
Nálam frankón ment elsőre.értesítő led csak töltés visszajelzett -
én meg pont annak örültem, hogy a Vibe UI 2.5-tel szemben itt minden jelzettmeglévő 2 oldalnyi asztalt felbővíteni több oldalasra -
dobj egy tetszőleges apkot valamelyik oldalra és voilá, új lapnormálisan működő rendszer -
Eddig az AOSP-ben leltem a legkevesebb hibára* Péter - 06302461862 *
-
votabuk
csendes tag
A fényképező része valóban jobb, de nekem nem jött be a AOSP Lollipop 5.0 ROM, apró, de nem kicsit idegesítő bugokba futottam. A google play apps, gyakorlatilag elszállt 505ös hibával telepítés közben. A névjegyeim nem szinkronizálódtak, bármit is engedélyeztem. Az értesítő led csak töltés visszajelzett és (ez lehet, hogy az én lúzerségem) képtelen voltam a meglévő 2 oldalnyi asztalt felbővíteni több oldalasra. Egyszerűen nem volt rá semmilyen opció. Most mindenféle nemzetközi oldalakon próbálok értelmesebben működő romot találni, eddig nem túl sok sikerrel. Most egy VIBEUI_V2.5_1523_7.175.1_DEV_K50-T5_WCC2-t dobtam rá, de 2 nyelvű, és nincs gapps (ami orvosolható, de magyar nyelv hiányában nem hagyom a telefonon).
Ha valaki véletlenül belefut egy normálisan működő rendszerbe, egy linket megköszönnék :-)ZTE Blade -> Alcatel OT-997D -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Redmi note 3 -> Huawei P10 Lite -> Samsung A52s
-
lacca80
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni!!! Letégláztam a k3-as telóm Nem tudom meg lehet-e még menteni, fájna ha kuka lenne!
Ez alapján akartam rootolni http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-recovery-google-service/
A folyamat közben megfagyott a gépem és azóta a telefont tudom bekapcsolni. A program a fagyás utáni újra futtatásra ezeket produkálta. -
Dominó85
addikt
AOSP 5.0 BETA2 rom felrakása utáni tapasztalatok a kamerával kapcsolatban (1920-as, FullHD) képekben:
Macska, szőr, részletek, vonalélesség:
Ezek leméretezett képek! Eredetiket kérésre felteszem .zip-be csomagolva. Akinek fontos a Lenovo K3 Note kamerája is, az feltétlen tegyen egy próbát az AOSP 5.0 BETA2 rommal. (amit hamarosan TWRP-vel, gapps-val, root-tal együtt meg fogok osztani)
* Péter - 06302461862 *
-
törölt tag
Az app elméletileg a Google Camera api implementálását vizsgálja. Mivel a Google nem tette kötelezővé a rendszer gyorsabb terjedése miatt, egy-két kivételtől eltekintve minden gyártó kihagyja.
Az, hogy telefonnal fehéregyensúlyt mérünk szerintem sokáig csak szép álom lesz
Exponálás +/- szerintem az expozíció korrekció akar lenni, a záridő más tészta.
(#12) Dominó85: Egy-két betű eltérés, mit számít az?
[ Szerkesztve ]
-
matyasb
csendes tag
válasz #42308056 #26 üzenetére
Elvieg a fizikai gombokra lehet programozni exponálás +/- -t.
Nem értek hozzá, de talán ez azonos lehet a záridővel. ISO-t nem találtam.A progi nem tudom mit nézett, de a gyári programban van manual white balance,és manual ISO is.
Vagy tán a manual white balance fehér felületen rögzíthetőséget jelent,
és nem megvilágítás típus átállítást?[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Egy jó nagy segítségre lenne szükségem. Még pedig egy komplett Vibe UI 2.5 Multi romra! Amik a neten voltak mind bootloop-ot okoztak és jelenleg visszaköltöztem kényszerből a Hongmi-ba.
* Péter - 06302461862 *
-
törölt tag
Sziasztok!
Fel tudná dobni valaki a Manual Camera Compatibility nevű appot és megosztani az eredményeket? Előre is köszi!
Egyébként hol lehet ilyet szerezni? Se MM-ben se edigital-ban nem láttam még
-
Dominó85
addikt
Csomóan beszélnek valami OTA rendszerről a K3 Note-nál, de semelyik apk se olyan és a beállításokban se találtam rendszer frissítést... Igencsak benézték, de állítólag jobb képek születtek AOSP alatt, mint Vibe UI 2.5 alatt a K3 Note esetén. Erre is kíváncsi vagyok.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Az én K3 Note-om egész kamera rendszerével igen nagy gondok vannak. Videózni nem tudok, mert semmilyen beállítási lehetőség nincs és a fókusz sem megy. A fényképezésnél meg falra mászok, hogy még felbontást sem lehet állítani. Én biza ha lesz egy kis időm, akkor teszem is fel ezt az AOSP romot. A Vibe UI meg ugorjon bele a buzis kinézetével a Dunába...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
A következő lépéseket csak és kizárólag saját felelősségre tegye meg az aki szeretné!
CWM telepítése K3 Note-ra: [link]
AOSP Lollipop 5.0 ROM K3 Note-ra: [link]
(ha az első link nem jelenne meg a cikkben: [link])Rengeteget bújtam a netet és sajnos azt kell mondjam, hogy a Lenovo Vibe UI 2.5 romja tele van bloatware programmal (DU Battery Saver, CCleaner stb). Az AOSP ROM-ban elvileg ilyenek nincsenek, viszont rengeteg más sincsen, amit a Lenovo a romjába betett. Így nem tudni, hogy van-e Night Eye Protection (én használom)...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
szia, igen próbáltam rengeteg harmadik feles aplikációt a kamerára, de egyik sem volt jó. Sőt kiderült tegnap hogy frissítésért kiállt a videó rész. Ugyanis 3rd party apk-val egyszerűen szétrsik a videókép. A frissít
és nem hogy 30fps, inkább 10-15... Szoftveresen igen nagy a gubanc a kamera körül. Főleg, hogy hivatalosan 4k videót lehetne felvenni vele! Ma írni fogok a lenovonak egy szerelmes levelet.Amit próbáltam: ProCapture Pro, HD Camera, LG Camera, Google camera, Camera Zoom FX, Camera FV-5, Snap Camera HDR, Easy Camera, Beauty Camera, Camera 360, Camera 390
* Péter - 06302461862 *
-
motoflug
őstag
Jo kis iras lett, nem rossz kedvcsinalo. A kerdes, hogy mas appal probaltad-e a kamerat? Egyebkent EU raktaras a telefon?
-
Simon02
tag
UP citromkának, jó cikk lesz belőle! Mivel mutattad, így kérdésem nincsen, csak 2 kiegészítést, javítást tennék:
- egyrészt 800MHz-es 4G nem only vodaphone. Eddig is sejtett, de most utánanéztem: [link] Vidéken a nagyobb méretű cellák lefedésére használják ezt a frekvenciát.
- Másrészt az én telefonomon (Jiayu G4S) is egyből elindul a videófelvétel, ha rákattintok a videó ikonra, lehet ez általánosabb megoldásMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Dominó85
addikt
Szia, nagyon köszönöm a sok hasznos infót. Esetleg priviben le tudnád írni pontosan hol tudom a noti ledet beállítani? Csak mert találtam egy olyat ahol hívások/üzenetek/egyéb apk és mind a három aktiválva van, de baxik jelezni a fenti led. A Vibe UI 2.0 félregépelés, már máson járt az agyam. Javítom 2.5-re. 64-es microSD-ből nem mindegyiket kezeli. Nekem ma volt szerencsém tesztelni párat egy haverom jóvoltából. Transcend és Samsung UHS-I Class 10 64GB pipa, többi (Kingston, PNY) nem.
* Péter - 06302461862 *
-
matyasb
csendes tag
Ja és a noti led tényleg noti led. Nekem jelez rendesen mindent zölden.
-
matyasb
csendes tag
hi!
vibeui 2.5 és nem 2.0
akkor most 64GB, vagy 32GB a bővíthetőség? Én csak 32-es kártyával tudtam kipróbálni.
A sim foglalatokról: egyforma mind a 2, csak ha az egyik netezik, addig a másik nem tud.
Nekem 3,5 G-t lazán tud bármelyik foglalat. Ez a 2G egy baromság, mert a nem
netező kártyán is van EDGE-nél jobb 3G hangminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM