Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Csomóan beszélnek valami OTA rendszerről a K3 Note-nál, de semelyik apk se olyan és a beállításokban se találtam rendszer frissítést... Igencsak benézték, de állítólag jobb képek születtek AOSP alatt, mint Vibe UI 2.5 alatt a K3 Note esetén. Erre is kíváncsi vagyok.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Az én K3 Note-om egész kamera rendszerével igen nagy gondok vannak. Videózni nem tudok, mert semmilyen beállítási lehetőség nincs és a fókusz sem megy. A fényképezésnél meg falra mászok, hogy még felbontást sem lehet állítani. Én biza ha lesz egy kis időm, akkor teszem is fel ezt az AOSP romot. A Vibe UI meg ugorjon bele a buzis kinézetével a Dunába...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
szia, igen próbáltam rengeteg harmadik feles aplikációt a kamerára, de egyik sem volt jó. Sőt kiderült tegnap hogy frissítésért kiállt a videó rész. Ugyanis 3rd party apk-val egyszerűen szétrsik a videókép. A frissít
és nem hogy 30fps, inkább 10-15... Szoftveresen igen nagy a gubanc a kamera körül. Főleg, hogy hivatalosan 4k videót lehetne felvenni vele! Ma írni fogok a lenovonak egy szerelmes levelet.Amit próbáltam: ProCapture Pro, HD Camera, LG Camera, Google camera, Camera Zoom FX, Camera FV-5, Snap Camera HDR, Easy Camera, Beauty Camera, Camera 360, Camera 390
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást