- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
miért van, hogy én kb 60K lollipop bedobása után 300lollipop-ot termelek míg barátnőm ugyan annyit dobott be csak 100at kap. Mit nem csinált meg amit én igen?
tuti kihagytunk valamit,de én már nem emlékszek rá.
-
looser
addikt
válasz
DeltaPower #179 üzenetére
Úgy-úgy :-)
Tök jó, hogy minden démonnak más neve van :-)
-
looser
addikt
Beálltam a Castle Entrance végére regenerálós kesztyűvel, merchant hat-tel és teáskanállal, így hozza eddig a legjobban a kendit :-)
-
16010 után kellett volna lennie még négy csokinak, de ez gondolom az 1.1-ből kikerült. Eredetileg 1610 után csak egy csokit kellene találni, utána mérges lesz, és egyre mélyebbre ás, ahogy dobálod a cukrot, és a végén találja meg a cukorkás szobát. Legalábbis a Wikiben ez volt...
-
looser
addikt
villámló: szívesen :-)
Ki mennyi kendit dobott a földre? :-)
SPOILER
Miután leért az óriás kendis szobába, utánna csak nyammog, vagy lesz még valami? :-)
*nom*
(^_^)
-
villámló
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az X poti használata után mi a trükk? Hogyan tudom megszerezni a Boots of Introspection-t? Ha spoileres akkor jöhet privátba is
Köszi!
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
A majomkirály ellen mi kell? Jelenleg a piros kesztyűvel megyek neki, a karakterem elmegy magától a pálya végébe és néha belelő egyet.
Üdv netpeti98
-
JanR
addikt
Na már hard-n is kivégeztem a játékot. Mikor lesz folytatás?
-
looser
addikt
Huhh, boots of introspection-ben lehet mozogni?
-
JanR
addikt
Persze, mind a 4 követ beraktam a helyére, meg is kaptam érte a magamét. A Devil-t legyőztem, a Developer-t legyőztem, nem találok más küldetést, most már csak a candy és a lollipop gyűlik. Akkor végeztem gyakorlatilag? Minden item meg van, ezek szerint minden "ruha" is
mod: nekiugrok hard fokozatban.
mod2: az első rész linkjét hol találom? -
dabadab
titán
"van még ilyen tipusú játék ami hasonlóan jó?"
A Dark Room - lassan ebbol is johetne egy masodik resz
-
Djuree
félisten
na kivégezve mind a 2 rész. zseniális volt.
van még ilyen tipusú játék ami hasonlóan jó? -
-
JanR
addikt
Na meg van a varázsló sisakja is, meg minden, akkor vége játéknak? Vagy még van értelme várni?
Azért 1.600.000 cukorkát még összetörök, hátha akkor történik valami, aztán ennyi?
A "hard" fokozat a nehézségén kívül különbözik valamiben a normál játéktól? A PC-n mit lehet csinálni?
Mert azt láttam, hogy lehet parancsokat beírni, de valamire jó?
-
JanR
addikt
válasz
DeltaPower #145 üzenetére
De úgy is, hogy?
Akár privibe is leírhatod, ha nem szeretnél szpojlerezni.
Igazából kipróbálom, de mindig "failed" van. Még is, hogy oldható meg? -
JanR
addikt
válasz
DeltaPower #143 üzenetére
Na és az hol található meg?
Igazából a Devilt még nem sikerült megölnöm egyszer sem
mod: Most már nem ad csokikat böngésző cserekor, szerintem 1.1-l azt is javították.
-
JanR
addikt
stopcipő az melyik?
Nekem 2 féle van:
- Leather Boots ("Nothing special about them")
- Rocket Boots (ezzel meg ugye repülni lehet..)Amúgy én a developert ölöm meg állandóan, az is 35 000 000, aztán etetem a lolligátorokat, így is elég jól jön a lollipopp, meg a candy. Igaz a farmomat is szépen felhúztam, elég sok candy-t kapok már másodpercenként.
(#141) looser: Én most arra gyűjtök, már nincs sok hátra.
-
HuMarc
veterán
Leggyorsabb candy-szerzés. (Egyelőre nekem így tűnik
)
Merchant hat + stopcipő + enchantolt monkey wizard staff, és a Challenge (ördög). Annyi, hogy Black Demonokat kell küldeni, az ördögöt nem is kell látni, ~ 40 mp egy pálya, a kalappal akár 14 millát is hozhat, és ha úgy jön ki a lépés, max HP-val lehet befejezni.
-
looser
addikt
Helló :-)
Lehet, hogy SPOILER....
Az Octopus Crown-t megobsidianozva (ehh... :-) ugye segítségül kapunk egy octopust időnként. A Foresten átkelve szépen elkezdtek gyűlni hozzám és nem lehetett továbbhaladni. Valahogyan kiküszöbölhető ez a bug?
-
JanR
addikt
Speciális csoki + 80% élet.
Amúgy rájöttem, hogy lesz több csokik a helyeken. ( Bocs, hogy lelőttem
) Ha munkahelyemen és otthon váltogatom a böngészőt (ugye kimentem a játék állását), akkor böngésző váltás és pár óra játék után lesz ilyen eldugott csoki, azért gondoltam azt, hogy 24 óránként lesz az a 4 tábla (3 eldugott, 1 a barlangban).
-
-
Nekem nem sikerült. Egyszer lehetett kiásni. Sőt, mostmár a térképet sem találom a barlangban (a barlangban ahogy mész a három ajtó között random, egyszer csak megjelenik egy ábra a földön, az mutatja, hogy a nagytérképen hová kell kattintani, és ásni.).
Barlangban egy csoki minden nap? Hol?
-
Tényleg nem történik semmi...elvileg 4 csokit kellett volna adnia. Na mindegy. Bocsi a félreinformálásért.
Viszont az elásott kincs ott van a térképen, azzal is lehet pár csokit szerezni.A Tower's entrance arra jó, hogyha összeszedted a négy követ, oda kellene berakni. Legalábbis én erre tippelek, menj be és nézd meg magad.
Fura, hogy a sárkánnyal nem lehet harcolni
-
dabadab
titán
válasz
DeltaPower #110 üzenetére
"Engem erase magic használatkor instant megölt"
Igen, ezert mondtam, hogy turtle ES erase magic, turtle nelkul meghalsz, mert az erase magic a developernel valojaban egy black hole-t csinal..
-
-
HuMarc
veterán
Láttátok?
Version 1.1
-
-
DeltaPower
addikt
Engem erase magic használatkor instant megölt, turtle+berserk+heal megfelelő időzítésével vágtam haza, kb 20. próbára. Ja és jó sok HP sem árt.
Samus: a legegyszerűbb a stopcipő és a tribal lándzsa, a polipok ugyanis random helyre idéződnek, azokból nehezebb lépcsőt építeni.
-
HuMarc
veterán
3000 összetört candy után még történik valami?
-
A Kanna egyébként sem sebez, mindegy mit használsz. Kasza x2, +tüzes kesztyű+a tuningolt korona, ami tűzlabdákat lő, aztán varázsolsz, amint tudsz, de így is igencsak sok idő.
Hányszor nekiálltam, de olyan aranyos, nem tudom bántani
SPOILER
1. módszer: a polipkirály koronája, idézős fejlesztéssel, amikor megidézed, segítségével feljuthatsz
2. módszer: az elveszett törzs lándzsája, fejlesztve, sorban idézed a harcosokat, míg valamiféle lépcsőt nem csinálsz belőlük.
3. módszer: Obsidian Wall-ból építesz valamiféle lépcsőt
4. módszer: csinálsz töménytelen mennyiségű klón potit (jó, kicsit több, mint 50 elég), és elkezdesz lépcsőt építeni. Gondolom megvan a sivatagi madár tolla, ha nincs, akkor irány vissza a sivatag, és beszerezni. Majd elkezded építeni a klónlépcsőt. Ráugrasz a klónodra, majd teleport, és repeat. Ráérzel, kb. 15 percig biztos eltart, de ez a legkönnyebb mód.Csak az utolsót próbáltam, ahhoz nem kell semmit fejleszteni.
-
HuMarc
veterán
Na, most ráálltam a teáskannára. Igazából annyi, hogy OK crown obdisidian van rajtam, így a kanna engem nem sebez, hanem az OK-kat.Mondjuk így egy fog telni egy kis idő, mire legyőzzük.
-
-
Ez elég érdekes.
Naszóval: X Potion
Tegyél egy cukorkát a kondérba, majd melegítsd a vizet, amíg hideg (
) Boil 1sec, Stop
Ezt ismételd el háromszor (a végén 4 cukorka lesz a kondérban)
Adj hozzá egy nyalókát, majd forrald fel a vizet (hot).
Töltsd be egy üvegbe a készterméket.Viszont vigyázz a használatával. Elég komoly lelki vitába keveredhetsz
(Pár hozzászólással ezelőtt erről is írtam, talán még a segítséget is leírtam)
A két kérdéses tárgy a The Desert Fortress első szobájában lesz, a végén. Egyik fent a szörnynél, egyik lent a kincses ládikában. Pár hozzászólással ezelőtt írtam le, hogy lehet könnyen lekaszálni a problémás szörnyet, mert nekem nem jött be, amit a többiek javasoltak. Ezt a szobát a rakétacipőkkel a legkönnyebb megcsinálni, mivel ezzel korlátlanul tudsz repkedni.
Az én kérdésem pedig: megvolt a Hell. Hogyan tovább? A Developert hogy lehet jobb belátásra bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretted az első részt? Szívesen játszanál újra ASCII kalandjátékot? Akkor itt a lehetőség, megérkezett ugyanis a...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest