- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
norbi19884 #116 üzenetére
Megnéztem, egész konkrétan ezt csatolom fel: "\\<OE-IP>\Media" Így látom az összes felcsatolt partíciót. Ha bekapcsoltad a hitelesítést, akkor az alap felhasználó és jelszó: openelec. Bár ezt te tudod, hogy módosítottad-e.
Amikor csak az OE-IP-t próbálom felcsatolni, azt nem hagyja nekem sem. -
válasz
norbi19884 #107 üzenetére
Egy adott merevlemezre telepített Windows mellé telepíteni nem tudom, hogyan kell. Ha van egy merevlemezed, akkor megoldható, ha előbb xbmcBuntut telepítesz, aztán Windowst, utána W alatt a rendszerbetöltővel kell kicsit bűvészkedni.
Én szvsz úgy csinálnám, hogy pendrivera tenném fel és bootkor megadnám a booteszközt. Így nem kell semmiféle feketemágia a partíciókkal meg a rendszerbetöltőkkel.
Nekem (és amúgy tényleg nagyon érdekes, hogy ennyire változó a dolog) gond nélkül látja hálózatban megosztott mappaként az egész kócerájt. Ha OE-ben is config file van akkor abban tudok segíteni. Dobj egy PM-et, aztán megdumálunk egy real-time alkalmat, amikor géphez ülünk mindketten, és egy 20 perc alatt megcsináljuk.
Hardvert konfigolni még nem volt alkalmam, mert nekem magától megcsinálta, de házi feladatként utánaolvasok, és megpróbálok abban is segíteni.
-
wopi
aktív tag
válasz
norbi19884 #107 üzenetére
Csak egy megjegyzés. Nálam a win7 szintén nem látja, ha a hálózati erőforrásokat listázom. Úgy működik csak, ha felcsatolom hálózati meghajtóként egy X meghajtónak az OE IP címe alapján.
-
válasz
norbi19884 #103 üzenetére
Ha a vinyót akarod megosztani akkor új sambát kell beállítani. OE-ben nem tudom hogy megy, xbmcbuntuban tudnék segíteni, ott gyerekjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Napelem
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest