Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbi19884
üzenetére
Egy adott merevlemezre telepített Windows mellé telepíteni nem tudom, hogyan kell. Ha van egy merevlemezed, akkor megoldható, ha előbb xbmcBuntut telepítesz, aztán Windowst, utána W alatt a rendszerbetöltővel kell kicsit bűvészkedni.
Én szvsz úgy csinálnám, hogy pendrivera tenném fel és bootkor megadnám a booteszközt. Így nem kell semmiféle feketemágia a partíciókkal meg a rendszerbetöltőkkel.
Nekem (és amúgy tényleg nagyon érdekes, hogy ennyire változó a dolog) gond nélkül látja hálózatban megosztott mappaként az egész kócerájt. Ha OE-ben is config file van akkor abban tudok segíteni. Dobj egy PM-et, aztán megdumálunk egy real-time alkalmat, amikor géphez ülünk mindketten, és egy 20 perc alatt megcsináljuk.
Hardvert konfigolni még nem volt alkalmam, mert nekem magától megcsinálta, de házi feladatként utánaolvasok, és megpróbálok abban is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest