- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbi19884 #107 üzenetére
Egy adott merevlemezre telepített Windows mellé telepíteni nem tudom, hogyan kell. Ha van egy merevlemezed, akkor megoldható, ha előbb xbmcBuntut telepítesz, aztán Windowst, utána W alatt a rendszerbetöltővel kell kicsit bűvészkedni.
Én szvsz úgy csinálnám, hogy pendrivera tenném fel és bootkor megadnám a booteszközt. Így nem kell semmiféle feketemágia a partíciókkal meg a rendszerbetöltőkkel.
Nekem (és amúgy tényleg nagyon érdekes, hogy ennyire változó a dolog) gond nélkül látja hálózatban megosztott mappaként az egész kócerájt. Ha OE-ben is config file van akkor abban tudok segíteni. Dobj egy PM-et, aztán megdumálunk egy real-time alkalmat, amikor géphez ülünk mindketten, és egy 20 perc alatt megcsináljuk.
Hardvert konfigolni még nem volt alkalmam, mert nekem magától megcsinálta, de házi feladatként utánaolvasok, és megpróbálok abban is segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest