- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
sztem nem is lesz 1650s passzív, az már túl sokat eszik, ott liheg a 1660 nyakán, nem csak a teljesítménye nőtt meg
nagyon rég volt utoljára passzív vga-m, de igazából teljesen felesleges, túlméretezett hűtővel kell venni a vga-t, ez a csend titka
próbaképp megnéztem egy ilyet, eredetileg is extra halk volt a vga, de így kvázi néma 4-500rpm-en járatott flexekkel, a hotspot érték pedig a múlté lett ( : - nem végleges rögzítés, de próbára megteszi -
kicsit "butítottam" a cpu-n, most teljesen passzívan megy a zen 3600, hőmérséklet benn egyre nagyobb, már jellemzően 26 fokot látok, de így is oké minden, zárt házban is működne ez a felállás, max a cpu bordát "megfújatnám" a hátsó venti helyéről, előző házas mókánál úgy csináltam, maximálisan működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest