- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
picit rossz nyomon jársz, vannak kifejezetten dekoros cégek, már lassan 4 éve csináltattam tp-ből egy él-megvilágított táblát, neten megtaláltam őket, bementem, elmondtam mit akarok, designt ott helyben megcsinálta amit akartam, gondolom üveget lerendelte a megfelelő helyről, másnap késő du. már átvettem a kész terméket
plexiből akartam sk megcsinálni, aztán rájöttem max olcsóbb lesz úgy, de minőségben sehol nem lesz egy profi megoldáshoz képest, ettől független egyedi volt így is
azt mondtam én tp-ből csinálnám, nyilván mindenki abból csinál ilyesmit amiből akar - kis túlzással -, nem a menőség' miatt választottam akkor se a tp-t, amellett hogy hogy profi megoldás lett gyorsan, nagyságrendekkel jobban karcállóbb mint a plexi, ma már színezett tp-t is lehet venni, kb csak a fantázia szab határt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest