- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
picit rossz nyomon jársz, vannak kifejezetten dekoros cégek, már lassan 4 éve csináltattam tp-ből egy él-megvilágított táblát, neten megtaláltam őket, bementem, elmondtam mit akarok, designt ott helyben megcsinálta amit akartam, gondolom üveget lerendelte a megfelelő helyről, másnap késő du. már átvettem a kész terméket
plexiből akartam sk megcsinálni, aztán rájöttem max olcsóbb lesz úgy, de minőségben sehol nem lesz egy profi megoldáshoz képest, ettől független egyedi volt így is
azt mondtam én tp-ből csinálnám, nyilván mindenki abból csinál ilyesmit amiből akar - kis túlzással -, nem a menőség' miatt választottam akkor se a tp-t, amellett hogy hogy profi megoldás lett gyorsan, nagyságrendekkel jobban karcállóbb mint a plexi, ma már színezett tp-t is lehet venni, kb csak a fantázia szab határt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest