Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őőő milyen 1800 as évek?Ez egy kitalált/ alternatív világ, amiben a muglik a mai xx. században élnek Ilyen hülye előítéletes véleményt leírni pedig - már ne haragudj meg - erősen korlátolt értelemre vall, hogy szerinted aki HP világára gerjed az semmi komolyabbat nem látott olvasott. Én nem vagyok fan, de feleségem minden szabad percében, amit regenerálódásra fordít, olvas. Versektől elkezdve, a komoly drámákig mindent olvas ami jó. AZ összes részét olvasta a HP regényeknek és élvezte, jó könyveknek tartja őket. Egy mese-fantasy világ, ennyi és nem több.
A játékról semmit nem tudunk, csak egy rossz minőségű YT. videót láttunk pár perc erejéig és te már előre kérdőre vonod, milyen játék lesz ez, két lehetőséget állítva neki. Szerintem pontosan működhet a te általad felsorol lehetőségek közötti arany középúton,vagy egy teljesen más útvonalat követve is lehet sikeres , vagy éppen bukó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest