Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz Revoltek #1111 üzenetére
Egyébként érdekes, a mobiltelefont nem árazták le, az maradt 30. Épp most voltam bevásárolni a tescoban, persze benéztem a kütyüosztályba is, hát a táblagépes asztalnál egy árva lélek nem volt, a mobiltelefonos pult körül viszont nyüzsögtek a népek. Úgy látszik ezt valamiért nem kajálják annyira. Sebaj, végül is ez a mi mázlink...
-
b0bcat
addikt
válasz Revoltek #1447 üzenetére
A vevőszolgálatos, nyomtatott, teszkós papíron ír 1 év jótállást. Nem a Flag Kft.-s fecnin... Hármat is megnéztem, mindegyik ugyanolyan. 1 évet írnak.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
dome.no1
tag
válasz Revoltek #1891 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb az xposed modul. Az magától pakolja az sdre az obb-t.
Ha ez nincs , le se tudod tölteni a játékok egy részét, mert megáll helyhiány miatt.
Ha a programokat is át akarod rakni ,akkor jön a Link2SD, azt is be lehet állítani automatára, de az nem ajánlott. Én biztos ami biztos megvettem belőle a plust.
-
syler123
veterán
válasz Revoltek #2069 üzenetére
1 év van rajta. Most bemegyek nemsokára, majd kiderül mit mondanak, ad-e másik papírt. A tabot is vinnem kell? Gondolom elég a garipapírt meg a dobozt. Nem akarom lehúzni a töltőről az első töltésnél.
Jó lenne lenne valami bizonyíték a kezemben, hogy 2év jár a tabra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Revoltek #2659 üzenetére
Igen, az eredeti gyártó oldalán ki is hangsúlyozza a testvérmodellnél, mennyire alacsony, 3 mA a készenléti fogyasztása, amivel akár 2 hónap is lehet a készenlét - ez pedig tényleg csak úgy lehet, ha mindent leállít
Ez egyrészt jó, mert így ha nincs használatban, ritkán kell majd töltögetni, másrészt korrektebb lenne opcionálisan állítható viselkedéssel, mert sokaknak fontos lenne a levelek ellenőrzése alvás közben is
-
szpali
addikt
válasz Revoltek #2794 üzenetére
megeshet, hogy rossz google play services verzió van feltéve
innen mazsolázgass:
www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
RVR400
veterán
-
kenand
veterán
válasz Revoltek #4225 üzenetére
Akkor nem panaszkodhatok, én már dec. eleje óta használom és most jött elő először.
De nem örülök neki.
HBO go biztosan nem fogja újra elfogadni, új regisztrációnak fogja érezni és egy hónap múlva tudom újra használni....Ez több volt annál, én kikapcsolva töltöttem, és nem indult többet, csak factory reset után...
Nem örülnék neki, ha ezt hetente el kellene játszani...
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Revoltek #5154 üzenetére
Osztom a véleményedet, én legalább 2000 oldalt kiolvastam rajta, könnyű, egy kézben simán tudom tartani, régi 7" Kínai tabom legalább 2x ilyen nehéz. AZ E-ink biztosan jobb sima könyvre, de ez is megteszi, és ezen képregényeket is tudok olvasni (igaz arra egy 9.7" 4:3-as retinás még jobb lenne, korábban belinkeltünk olynokat, 200 USD körül van Kínából)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest