Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek #5154 üzenetére
Osztom a véleményedet, én legalább 2000 oldalt kiolvastam rajta, könnyű, egy kézben simán tudom tartani, régi 7" Kínai tabom legalább 2x ilyen nehéz. AZ E-ink biztosan jobb sima könyvre, de ez is megteszi, és ezen képregényeket is tudok olvasni (igaz arra egy 9.7" 4:3-as retinás még jobb lenne, korábban belinkeltünk olynokat, 200 USD körül van Kínából)
-
válasz
Revoltek #4225 üzenetére
Akkor nem panaszkodhatok, én már dec. eleje óta használom és most jött elő először.
De nem örülök neki.
HBO go biztosan nem fogja újra elfogadni, új regisztrációnak fogja érezni és egy hónap múlva tudom újra használni....Ez több volt annál, én kikapcsolva töltöttem, és nem indult többet, csak factory reset után...
Nem örülnék neki, ha ezt hetente el kellene játszani...
-
-
RVR400
veterán
-
szpali
addikt
válasz
Revoltek #2794 üzenetére
megeshet, hogy rossz google play services verzió van feltéve
innen mazsolázgass:
www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ -
Degeczi
nagyúr
válasz
Revoltek #2659 üzenetére
Igen, az eredeti gyártó oldalán ki is hangsúlyozza a testvérmodellnél, mennyire alacsony, 3 mA a készenléti fogyasztása, amivel akár 2 hónap is lehet a készenlét - ez pedig tényleg csak úgy lehet, ha mindent leállít
Ez egyrészt jó, mert így ha nincs használatban, ritkán kell majd töltögetni, másrészt korrektebb lenne opcionálisan állítható viselkedéssel, mert sokaknak fontos lenne a levelek ellenőrzése alvás közben is
-
syler123
veterán
-
dome.no1
tag
válasz
Revoltek #1891 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb az xposed modul. Az magától pakolja az sdre az obb-t.
Ha ez nincs , le se tudod tölteni a játékok egy részét, mert megáll helyhiány miatt.
Ha a programokat is át akarod rakni ,akkor jön a Link2SD, azt is be lehet állítani automatára, de az nem ajánlott. Én biztos ami biztos megvettem belőle a plust.
-
tupuk
aktív tag
válasz
Revoltek #1111 üzenetére
Egyébként érdekes, a mobiltelefont nem árazták le, az maradt 30. Épp most voltam bevásárolni a tescoban, persze benéztem a kütyüosztályba is, hát a táblagépes asztalnál egy árva lélek nem volt, a mobiltelefonos pult körül viszont nyüzsögtek a népek. Úgy látszik ezt valamiért nem kajálják annyira. Sebaj, végül is ez a mi mázlink...
Új hozzászólás Aktív témák
- Időjárás topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest