Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Nálatok előfordult ,hogy a tab egy szokásosnál sokkal tovább tartó reboot után egyszerűen mintha félig resetelte volna magát? Mármint a nova launcher amit használok visszaállt az alapállapotban illletve a feltett xposed sem működött illetve egy üzenetet dobált fel non stop ,hogy "A google szolgáltatások leállt".
Igazából egy újraflashelés után egyből működik de ez így furcsa volt illetve egy kis plusz meló mire visszacsinálom az egészet.
-
Bambuszpro
tag
válasz
AndrewBlase #10726 üzenetére
Nekem a gépem alapjapja halt meg és a cserére várok már lassan 3 hete. Jelenleg én is ezt használom egy aktív HUB-ra rákötve egy egér és billentyűzet. Sőt ha úgy adódik akkor még külső USB-s vinyóról is tudok pl filmet nézni. Nekem nem merül gyorsabban mint ha csak simán használnám köszönhetően a HUB-nak.
Viszont azt nem tudod hogyan lehetne megoldani hogy két alkalmazást párhuzamosan lehessen egymás melett futtatni ablakban? Mert így jobban ki lehetne használni.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Black_Raven #10705 üzenetére
Én biztosra mentem és az általam nem használt dolgokat már megvétel napján rootal letöröltem. A gyári launchert lecseréltem egy nova-ra mert lassunak találtam. Böngészésre maxthont használok de majd kipróbálom még a firefoxot mert telón bevállt. Illetve mivel rootolva van használok reklámblokkolót és xposedben is egy modult amivel letilthatom az automatikusan induló alkalmazásokat. Illetve play-ben letiltottam az automatikus frissítést. Facebook, gmail és youtube nem lett frissítve mert így is tökéletes nekem. Frissítéssel félek csak roszabb lenne.
Ezekkel majdnem olyan mint amikor kivettem a dobozból. Egy kicsit egy-két helyen lehetne gyorsabb de ennyiért bőven jó
. Remélem segítettem.
-
Bambuszpro
tag
Én a 0,85 amperes sony tőltömmel töltöm. A 2 ampert én is soknak találtam ezért használok gyengébbet. Én mindig estére teszem fel tölteni de akkor értelemszerűen nem piszkálom de be van kapcsolva. Nekem szeptember óta van meg és olyan 5-6 órányi kijelzőidőt produkál 1 feltöltéssel.
Amikor megvettem az ide feltöltött tárhelybővítős frissítést egyből felraktam rá. Időnként (kb 100-120 óra üzemidő után) másnak is újraszokta indítani magát? Engem nem zavar csak furcsáltam mert más kütyüm eddig nem csinálta.
-
Bambuszpro
tag
válasz
#73173120 #10615 üzenetére
Én használom de csak a tabletem és telóm közti ide oda küldésre,zenehallgatásra a JBL clip hangszórón. Illetve még időnként a régi telómat használom hozzá távirányítóként. Ezek nálam működnek bár néha nehezen akar csatlakozni. Mondjuk ezt elnézem 15 ezres árért.
Másnak is olyan a tabja ha a hátlapon középen egy kicsit megfogja akkor hangosan reccsen egyet? Idegesítő de emiatt eszem ágában sincs vissza vinni csak érdekelne ,hogy másoknál is így van-e.
-
Bambuszpro
tag
Én kb 5 perc alatt ezt hoztam össze. Otthonra tökéletes máshova meg úgyis a Ellehammer táskámban viszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest